Doggi nadrabiam wlasnie dzisiejszy dzien. Ja nie wierze w te wszystkie zeby, pociagi i inne. Poza tym chyba zdrowe zeby we snie to dobry znak. Ooo widzisz nie jeatem wrozka a mam racje ;-)
Bada moi wyslali mlodego na pilke bo on synus mamusia ciagle. A tam a to oboz a to cos. No i w te wakacje pierwszy raz na 5dni pojechal sam zupelnie. Fakt ze dzwonil i mowil ze w domu lepiej i chce wracac, koledzy go wkurzali bo krzyczeli itp ale dal rade dzielnie ;-)
Sprite mlody gral u swojwgo chrzestnego na perkusji jak mial z poltora roku ;-) smiechowo to wygladalo. Ja dzis golilam bikini. Nie dosc ze niedokladnie to chyba z pol godziny zajelo :-\
Femme haha to na szczescie/nieszczescie rodzina Ł

ale wydatko kumulacje wieksza niz w lotto :-\
Co do watrobki, kobiety w ciazy nie powinny jesc w duzych ilosciach. Watrobka ma strasznie duzo wit A. Wlasnie ostatnio na szkole rodzenia dietstyczka mowila aby w ciazy unikac
Femme doggi prosze nie gadac o smierci bo to zle nastraja
Ewi no prosze jak ladnie sugeruje! ;-) ja za dyskiem twardym pod choinke sie rozejrze. Ciekawe ile kasy zabule :-\
Ja nie lubie szczoteczki elektrycznej. Mam zbyy wrazliwe zeby no i czuje sie jak u dentysty na fotelu ;-)
Nulini gratki dla meza i trzymamy kciuki za drugi etap!:-)
Mcpearl dobra mamusia, nie ma co ;-)
Doggi kolyska super :-)
Jezyk tacy lekarze jeszcze istnieja?! Szok