reklama

Styczeń 2015

reklama
Mój poprzedni szpital też w newsach i w uwadze był, ale ja akurat mam dobre wspomnienia i chętnie poszłabym tam rodzić.

Nulini na prezent nie mam chęci heh medal czeka na niego schowany, ale to za tydzień dostanie :-P

Na wieczór jak zwykle zaczynają mnie skurcze łapać, a w sumie nic takiego dzisiaj nie robiłam.
Nie wiem już od czego to zależy

Ja się zastanawiam czy tych skurczy na prawdę nie da się jakoś powstrzymać. Nospa i leżenie w moim przypadku nic nie dają, ciągle je mam, może trochę mniej jak leżę ale są. Nawet jak rano się obudzę to musi być obowiązkowo. Wiem, ze nie są często ale nie widzę u siebie poprawy, nawet chyba trochę gorzej. Nie ma już siły, ten krążek mi w niczym nie pomoże, jak się skurcze nie skończą. Nie ma mowy nawet żebym bezpiecznego terminu doczekała.

Mój w tv nie był z tego co wiem, ale z różnymi opiniami się spotkałam. .jak wszędzie ;-)
Kupiłam rennie i tak jakby działa!
Wiecie z tymi prezentami na gwiazdkę to nie głupi pomysł żeby już kupić. .uniknie się tego szału przed świętami a i kieszeń może mniej poczuje

My z Ł co roku kupujemy rodzicom, rodzenstwu a babciom i dziadkom doslownie cos za 5-10zl. W tym roku planuje zrobic sama sporo jesli mi sie uda i checi nie braknie ;-)

Doggi widze uparty Twoj T i to bardzo. Nie da soboe nic przemowic. To tak jak moj Ł myslal ze ktos mu cale mieszkanie za 700zl wygipsuje. Poki facet mu 5k nie zaspiewal to mowil mi ze sie nie znam i wymyslam :-P

Femme widzialam w gazetce sama myslalam nad nia by malemu kupic a ta nam zostawic.

Nulini megami o jakim szpitalu mowili? W jakim miwscie?

Megami, u mnie w mieście są 4 szpitale, a i tak jadę do wsi obok ;-)

kasiekz, u nas też raczej Mikołaja nie ma (tzn. jest dla Tosi ;-)) ale u męża to Mikołaj bogatszy niż gwiazdka musi być, więc to jest dopiero parodia :crazy: Parkiet zakryć wykładziną - BARBARZYŃSTWO!!!

femme, ech, szkoda, myślałam, że można się jakoś bez znajomości załapać :-( A na komodę to ja już miejsca nie mam :-p

alecta, a mnie o dziwo przestały skurcze łapać odkąd biorę Pregna Plus :szok:

Elutka,
ja właśnie kocham ten szał przedświąteczny i przeważnie prezenty kupuję na ostatnią chwilę :-D

Sylwi, a co mówią lekarze na te skurcze???

Ja "najgorszy" prezent mam - a w zasadzie mam pomysł, więc to już sukces - dla taty alkomat :-D
Dla mamy i babci wynajdę coś w Ikei, a reszta to kalendarze :-D
No i dla męża też mam pomysł, chociaż muszę się zastanowić, czy naprawdę zasłużył na taki prezent... :confused2:

agulqa to samo miałam pisać co Elutka,co za taką kwotę można kupić ?:-D ja kupiłabym ptasie mleczko ;-)
Elutka nie miałaś dziś wizyty ?

Doggi tez spędziłam popołudnie w sklepach meblowych,ale lipa straszna i zostajemy przy szafie i komodzie z allegro :happy: jutro zamawiam,czas najwyższy
a komoda w Biedrze fajna stałam dziś nad nią i już miałam brać,ale Piotrek powiedział,żeby kupić inną ,bo ta za płytka tylko 35 cm :-(

Moja gin mówiła że takich skurczy bolesnych w dole brzucha w ogóle nie powinno być a ordynator na oddziale mówił, że do 10 dziennie to normalne. tylko u mnie 5 dziennie doprowadziło szyjkę do takiego stanu. A jest jeszcze 3 miesiące prawie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry