Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada, no właśnie większość tych sklepowych komód to straszne płycizny, ja mam 2 komody z Jyska i ubolewam, że nie są większe :-(
Sylwi, uuu, no to ja właśnie miałam takie bolesne skurcze podbrzusza, nawet i co godzinę, a z szyjką nic się nie dzieje, przynajmniej gin powiedział, że te skurcze to normalne...
AZA, femme, na L4 na bank nie można nigdzie "oficjalnie" pracować! Dlatego ja się cieszę z tej mojej fuchy, bo ona na czarno, bez żadnej umowy...
femme, grę na PlayStation, Fifa 15, ślini się na nią od dawna, ale samemu szkoda mu wydać tyle kasy...
Ta pogoda mnie wykończy
Jeszcze Młoda w domu, muszę wymyślić jakieś zajęcie, żeby nie zwariowała - może ciasto zrobimy...
No i dzisiaj przelewik z ZUSu, jak miiiiiło
Sylwi, uuu, no to ja właśnie miałam takie bolesne skurcze podbrzusza, nawet i co godzinę, a z szyjką nic się nie dzieje, przynajmniej gin powiedział, że te skurcze to normalne...
AZA, femme, na L4 na bank nie można nigdzie "oficjalnie" pracować! Dlatego ja się cieszę z tej mojej fuchy, bo ona na czarno, bez żadnej umowy...
femme, grę na PlayStation, Fifa 15, ślini się na nią od dawna, ale samemu szkoda mu wydać tyle kasy...
Ta pogoda mnie wykończy
Jeszcze Młoda w domu, muszę wymyślić jakieś zajęcie, żeby nie zwariowała - może ciasto zrobimy...
No i dzisiaj przelewik z ZUSu, jak miiiiiło

u mnie jeszcze zimniej niż wczoraj,wieje okropnie 

na święta to rodzicom symbolicznie jakiś słodycz bo kiedyś robiliśmy każdemu ale to za duże koszta. Babcia, rodzice, 2 braci z żonami i 3 dzieci. W końcu padła decyzja by sobie odpuścić bo nie szło wyrobić z kasą. Czyli prezenty są tylko dla dzieci, a później każdy swojemu małżonkowi no i oczywiście każdy coś dla babci. Już się nie mogę doczekać