reklama

Styczeń 2015

bada, no właśnie większość tych sklepowych komód to straszne płycizny, ja mam 2 komody z Jyska i ubolewam, że nie są większe :-(

Sylwi, uuu, no to ja właśnie miałam takie bolesne skurcze podbrzusza, nawet i co godzinę, a z szyjką nic się nie dzieje, przynajmniej gin powiedział, że te skurcze to normalne...

AZA, femme, na L4 na bank nie można nigdzie "oficjalnie" pracować! Dlatego ja się cieszę z tej mojej fuchy, bo ona na czarno, bez żadnej umowy...

femme, grę na PlayStation, Fifa 15, ślini się na nią od dawna, ale samemu szkoda mu wydać tyle kasy...

Ta pogoda mnie wykończy
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Jeszcze Młoda w domu, muszę wymyślić jakieś zajęcie, żeby nie zwariowała - może ciasto zrobimy...
No i dzisiaj przelewik z ZUSu, jak miiiiiło :-D

reklama
Nulini jak masz na czarno to super :)))

Agulqa pochwal się jaki wybraliście stół z krzesłami :)

Ja właśnie szperałam w necie za salą zabaw na urodziny Konrada i stwierdzam, że niektóre to cenowo przegięcie.

miłego dzionka :happy: u mnie jeszcze zimniej niż wczoraj,wieje okropnie :-p

agulqa rozumiem o co Ci chodzi z tymi prezentami,u nas najpierw było prezent na rodzinę ,czyli coś do domu opiekacz,blender,pościel,ręczniki itp. plus dla dzieci (z tym,że tylko ja miałam dzieci plus mój młodszy brat) później wymyśliliśmy ,że tylko dzieci obdarowujemy,ale ja zawsze mamie i teściowej daje po 100 ,bo one praktycznie szykują całe święta,więc czemu maja być stratne,a szwagrowi,bratu i ich żoną po czekoladkach,a i tak 600 zł wydajemy co roku na prezenty :szok:

Agulqa i super:-) takie ręcznie robione prezenty chyba dają najwięcej radości ;-) u nas odkąd pojawiło się więcej dzieciaków gwiazdkę robi się właściwie tylko dla nich :-) a co do jedzonka na święta to zwykle każdy coś robi i przynosi do rodziców.
Bada prezent na rodzinę to też fajny pomysł :-)
Tyle pisalyscie ostatnio o gulaszu, że mi się go zachciało i dzisiaj będą placki po wegiersku..mąż w siódmym niebie z tej okazji.
W Krk pogoda paskudna..pada cały czas i jest 8 stopni

Sylwi, moja gin mimo wszystko kazała brać magnez. Mówi, że przecież to samo zdrowie ;-)

Na Mikołajki to młody zawsze coś dostaje i właściwie na tym koniec. Jakieś słodycze i ostatnio np książkę. Jedyną, którą chce żeby mu czytać, więc prezent był trafiony :tak: na święta to rodzicom symbolicznie jakiś słodycz bo kiedyś robiliśmy każdemu ale to za duże koszta. Babcia, rodzice, 2 braci z żonami i 3 dzieci. W końcu padła decyzja by sobie odpuścić bo nie szło wyrobić z kasą. Czyli prezenty są tylko dla dzieci, a później każdy swojemu małżonkowi no i oczywiście każdy coś dla babci. Już się nie mogę doczekać :-D jeszcze trochę i będę piernika robić...

Aza taaaaaak potworki już w przedszkolu, a ja w końcu mogę pocieszyć się odrobiną wolności:-D
Jeszcze dzisiaj rano w takich humorach wstali, że myślałam, że ich rozniosę.

Pogoda dzisiaj jest okropna.
Ciemnica taka, że przy zapalonym świetle siedzę, bo nic nie widać...

Nulini to mój dostanie PlayStation 3 i też już siedzi jak na szpilkach, bo wie, że ma przyjść:-D

Ja 2 lata temu też wysyłałam do Włocławka ręcznie robione prezenty, ale za dużo zachodu jest z wysyłaniem, pakowaniem, rozdzielaniem itp.
Jak kiedyś będziemy jechać na święta do rodzinki to wtedy też ręcznie robione gifty dostaną :)

agulqa, ale super zakupy!!! Koniecznie się pochwal!

AZA, nawet mi nie mów!!! Już rok temu chcieliśmy Młodej zrobić urodzinki na sali, ale po przejrzeniu cenników zrezygnowaliśmy, totalna przesada!!!

Elutka, ja też marzę o białych świętach :-(

alecta, no nie dziwię się, że mąż się doczekać nie może :-D Mój rok temu też dostał grę, ale niestety mój super inteligentny brat wcześniej się wygadał, więc nie było niespodzianki :wściekła/y:

reklama
Nulini no mój wie, bo fajna promocja nam się w Plusie trafiła i aż żal było nie skorzystać, a że przeniesienie numeru musiałam na niego zrobić to nie było innej opcji jak mu powiedzieć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry