• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

miłego dnia laseczki :happy:

alecta sto lat dla Nikoli oraz dla Ciebie i męża z okazji rocznicy ślubu :-) i oczywiście zdrówka

u mnie słoneczko piękne,ale pizga strasznie i po całej wsi wszyscy handlują chryzantemami i zniczami,szał po prostu ,a ja w tym roku oszczędnie ,bo meble,Gniewko więc jest na co kasę wywalać;-)

to u mnie moja mama zastanawia się po kim ja taka porządnicka,bo raczej nie po niej :-Dmama wyznaje zasadę,ze mieszkanie jest do mieszkania a nie do ciągłego sprzątania i od kąt miałam ok.15 lat to ja w domu sprzątałam ,prałam,myłam okna ,a mama gotowała

Ostatnia edycja:
reklama
Hej z rana.
alecta, wszystkiego naj dla młodej.
karpanna, mi tam lecieć nie leci, ale krew się pojawia. To czytałam przez hormony i przekrwioną śluzówkę nosa. Przejdzie pewnie po porodzie.

Ząb mnie jeszcze niestety przy nagryzaniu boli. Mam nadzieję, że jutro już nie będzie. Nie cierpię chodzić z lekami w zębach...śmierdzi to i wypada:no:
Pierwsze skrobanie samochodu zaliczone. Uważam sezon za otwarty :-D

Gosiane wow! Jaka mgła! U nas błękitne niebo i żadnej chmurki!

Nulini ale wiesz jaka inna by wytrzymała z nierobem jak nie typ "mamuśki"... T ma takiego kumpla którego matka niańczyla całe życie i nadal to robi zawsze wszystko pod nos podstawione, zawsze dokładkę obiadu mu nakłada mimo że wszystko stoi na stole no i biedny zawsze złych kolegów ma przez których źle rzeczy mu się dzieją, upil się na maxa to wina kolegów bo go zmuszają (dodam że on ma 190cm i waży 135kg) i tak ze wszystkim, miał wypadek samochodowy to była wina jego narzeczonej "co z ciebie za pilot" (a on na drodze z ograniczeniem 30 jedziemy 100) ale ta matka go takiego zrobiła interaktywna on ma ta swoją która narzeka ba niego i jego mamusie a jest kopią tej matki i robi wszystko to samo. Masacra!!!!!!

Bada i to spoko podejście mamy. No i przede wszystkim podział obowiązków nav wszystkich. Bo prawda jest taka ze mieszkanie w bloku szybko idzie ogarnąć, ale dom?! Posprzatasz dół idziesz na górę wracasz na dół a tam znów pobojowisko i tak w kółko, a jak każdy ma jakiś obowiązek to bardziej szanują ten posprzatany dom i trzymają porządek :)

Doggi to święta prawda :tak:co piszesz,a moje chłopaki sprzątają po sobie zabawki od 2 roku życia ,raz w tygodniu ścieraja u siebie kurze,wynoszą śmieci jak ich poproszę i jak oglądam rodzinkę pl (a lubię oglądać ) to szlag mnie trafia jak widzę te dzieci i co one robią z jedzeniem,ubraniami,sprzętami ze mną by życia nie mieli,zresztą tym bardziej wydaje mi sie chłopców trzeba nauczyć porządku,bo kobiete z reguły to nie ominie ,więc jak nie teraz to później :tak:

Bada zgadzam sie z toba w 100% nie wiem co to jest ze niby chłopcy mają nie mieć obowiązków domowych. U mnie jest tak ze ja wiele rzeczy robię sama bo B ciagle nie ma w domu ale on ma swoje obowiązki. Jasiek juz mi pomaga w roznych rzeczach bonkurcze jak bede sama z 3 facetami nierobami to nie usiade sobie na tylku przez kolejne 18 lat przynajmniej!

Witam w jakże piękny i ciepły dzień... :confused2: Siedzimy w domu oczywiście bo szkoda zdrowia na smogomgłę... I ta temperatura....... Brrrrr

Alecta zdrówka! I Najlepszego dla Was i córci!

Krwotoki z nosa... Kiedyś to przy byle osłabieniu/przeziębieniu miałam, takie co i po 30 min tamowałam :confused2: W ciąży za 2 razy teraz miałam i kilka dni temu ale to od kataru więc w ogóle się nie przejmuję......
Na szczęście moje choróbsko powoli odchodzi :-)

Nie ma to jak bunt od rana... :wściekła/y: Śniadanie nie pasuje... No cóż, poczekamy aż na prawdę zgłodnieje... :cool2:

Bada u nas to samo od 2 roku życia ola ma powiedziane bawilas się musisz posprzątać po sobie i teraz nie ma kłopotu, jsk ścieram kurze ona dostaje szmatke i wyviera ze mną :) mojego T szlag trafia jak rodzinkę ogląda bo dla niego to niepojęte na co ci rodzice się zgadzają i jak Kożuchowska wyręcza ich we wszystkim

Dobry dzień!

Zostawić Was na kilka godzin=nadrabianie dłuższą chwilę...

Gosiane smog jest od wczoraj w Krk i stężenie całego syfu w powietrzu bardzo duże także lepiej siedzieć w domu...szczególnie ciężarne, dzieci, astmatycy...

Ja na szczęście na moich chłopaków nie narzekam. Mąż lubi porządek co wyniósł z domu a młody o dziwo czasem sam od siebie coś próbuje sprzątać.

Wczoraj byłam z Krzysiem na bilansie dwu latka i wszystko super. Martwi mnie jedynie ten kaszel u niego, który tak naprawdę zaczął sie niedługo po tym jak poszedł do żłobka...osłuchowo ok, gardło czyste..pediatra stwierdziła, że to takie żłobkowe może być po prostu..cokolwiek to znaczy.

Ja zawsze siedziałam w kuchni jak mama coś pichciła i się przyglądałam w ten sposób się uczyłam:)

Qrde coś mnie gardło zaczyna drapać..mam nadzieję, że to nie jest początek jakiegoś choróbska.

Dziękuję za życzenia w imieniu solenizantki :)

Dżizas zapomniałam, że mam dziecko w domu...
Zrobiłam obiad, pozmywałam naczynia, a tu się nagle odwracam i widzę talerzyk po tostach i mi się przypomniało, że przecież Tymkowi robiłam...
Młody nie dość, że grzecznie i cicho się bawi to jeszcze wyniósł sam po sobie talerzyk, postawił ładnie na blacie i po cichu wrócił do zabawy.
Oj życzę każdej mamie takiego syna:-)

Ja Rodzinke lubię chociaż nie raz mnie szlag trafia.
A szczególnie Kube jakbym w łeb zdzieliła to by mu odpadł:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry