• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

U nas chłopcy też sprzataja. Nie dość że w domu to jeszcze pomagają mężowi na podwórku. Niech się uczą, bo ja mając tylu facetów w domu nie zamierzam grabić liści, kosic trawy, nosić drzewa czy rozpalac w piecu.

Ale mam lenia, wiem wiem żadna nowość :P ale dziś szczególnie. Powiem Wam, że jak mam cały tydzień zawalony treningami i turniejami chłopaków i przychodzi ta środa, że jest wolne to się.... Hmm nudze???

Na fb mam zdjęcia z turnieju Cyca jakby któraś chciała zobaczyć:)

reklama
Alecta w takiej sytuacji ja bym popędzila zobaczyć co taki grzeczny :P u Oli cisza znaczy kłopoty :P

Jezyk musze cue najpierw na fb znaleźć :P

Ale mi się trafiło kure.wsko kwaśne jablko'!!!!!

Ostatnia edycja:
Też muszę Cię poszukać heh.

Doggi no własnie Tymko zazwyczaj jest grzeczny.
On rodziców potrzebuje chyba tylko po to żeby mu jeść dać i pieluchę zmienić :P

Stwierdziłam, że jednak zafarbuję włosy.
A co tam! :-D

Alecta czekam na zdjęcie po :-)

Ja muszę jednak iść przyciąć swoje kłaki. Plączą mi się okrutnie, rozczesać nie mogę grrr

Alleluja! Moje dziecko w końcu! zjadło śniadanie....

Elutka, u nas też od początku przedszkola kaszel był niemalże non stop, a zawsze osłuchowo czysto ;-)

alecta, buahahahaha :-D Takie dziecko ciche to SKARB! :-D Ja farbuję dopiero na święta :sorry:

Pojechałam do ciucholandu, bo dziś wszystko po 4zł i kupiłam tylko jedną sukienkę dla Młodej...
A myślałam, że wszystkie zaskórniaki wydam :-(

I korzystając z pogody zrobiłam sobie 4km spacerek, szlag mnie tylko trafia, że Młody na pęcherz uciska i że kolka mnie łapie, nosz psia dupa, nawet szybko nie szłam :wściekła/y:

łep mi pęka od kąt się obudziłam i wzięłam w końcu 2 apapy,bo ile można :-p
byłam po Mikiego i wleźliśmy do Biedry i nareszcie uruchomili u nas piekarenkę ,więc wydaliśmy 14 zł na różne ciepłe bułeczki :-)

Jeżyk...dosłownie wszystko...
Chciałam taki rudy brąz, a mam włosy praktycznie czarne i jedynie przy odrostach co nie co widać.
Się wkurw więc jutro jadę do Rossmana po rozjasniacz i po farbę i w weekend zastosuje bardziej drastyczną metodę!
Jak nie chcą się przefarbować po dobroci to przefarbuje je siłą:wściekła/y:

reklama
Jak nie chcą się przefarbować po dobroci to przefarbuje je siłą:wściekła/y:

:-D Żeby tylko coś na głowie zostało

Ja się tak wkurzałam rok temu mniej więcej... Miałam nałożony czarny (któraś z tych piankowych farb) i jak już miałam spore odrosty to chciałam coś jaśniejszego. Wiadomo, że na czarny blondu nie dam, więc wybrałam specjalnie jakiś ciemny brąz, który na czerń można dać wg producenta... I dupa. Na górze widać, a czarny został. Potem z 2 razy jeszcze próbowałam czegoś i nic... Nadal mam tą czerń na części włosów :confused2: Szkoda mi póki co kasy na dekoloryzację, obetnę ile i tak chcę obciąć a potem się zobaczy :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry