• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Hmm to ja niewiele co z tą moją szanowną.
Nie siedzę cały czas w łazience, myję się raczej normalnie w sensie ani za rzadko ani za często.
Ehh niedługo mam wizytę to muszę nie zapomnieć powiedzieć o tym ginowi.

Emilchen moja niedawno też spokojniejsza była, ale zanim od dwóch dni szaleje tak, że cały brzuch mi lata.

Jeny jak mi się dzisiaj nudzi.
Od 6 rano ten dzień się strasznie dłuży.

reklama
Miłego popołudnia kobietki :happy2: dopiero neta włączyłam,u nas tak pięknie,że pół dnia byliśmy na dworze,na cmentarzu,na spacerze, szwagra Alę zobaczyć czy urosła przez tydzień .Nasmażyłam pancakesów ,podgrzałam wczorajszy żur i zrobiłam sałatkę z tuńczyka ,czeka jeszcze szarlotka ale już nie mam siły :-p

Alecta uśmiałam się z Twojej wybrednej pipki :-D

Ja używam teraz żelu do intymnej z białego Jelenia i jest ok. Wcześniej laktacyd albo AA i były ok. Inna sprawa, że takie infrkcje w ciąży to norma..
Emilchen qrcze trochę długo te kilka tyg...
My na groby dziś nie poszliśmy bo autem nie byłoby szans tam zaparkować a spacer też odpadł bo mi po 10min spaceru brzuch twardnieje a bite pół godz musielibyśmy iść. Jutro się wybierzemy na spokojne :-)

Emilchen z tego co wiem moga probowac. I obstaja przy tym ze beda probowac, nke odpuszcza
Co do inhalatora mam madzieje ze szybko wymienia i dadza dobry, nowy i sprawny :-)

My bylismy jiz na jednym cmentarzu. Wrocilismy na nozkach, ponad 30min spaceru :-) a wieczorem jedziemy sobie do wsi obok bo Ł tam kogos ma i tez spacerek zrobimy sobie :-)

wstawiłam szarlotkę do piekarnika:happy2: mamy za chwilę mieć gości,a wieczorem ok.19 też idziemy jeszcze na cmentarz,bo dzieciaki tak się cieszą,bo tam jak ciemno tak ładnie

ja miałam sernik z brzoskwiniami. rozdzieliłam cały i przynajmniej nic mnie nie kusi :-D

ale przed chwilą najadłam się domową pizzą z kurczakiem. ooooo mój brzuch :-)

Hej ;-)

My byliśmy u mojej mamy na obiedzie i kawie a później jak się sciemnilo to na cmentarz się przejść ;-)
Teraz leniwie w domu

Alecta to mi się ciągle wydaje ze smierdze tam :-/ i kupiłam sobie gynomed babka w aptece poleciła 14 kapsułek za 20zl jeszcze najnormalniejsza cena

Ja może jutro sernik zrobię :-D

A u nas dziś tort cappuccino :D pękam w szwach :D

Czy wy też macie takiego doła kit wie dlaczego? Normalnie taka jakaś niespokojna jestem coś jakbym się martwila ale nie mam czym się martwić i tak mi jakoś depresyjnie jest :( taki straszny niepokój czuje nawet T zauważył to bo się zaczęłam di niego przytulać, wczoraj w łóżku się do niego w nocy przytuliłam tortem zerwał się na równe nogi zapalił światło i z paniką "co jest? Co się dzieje, coś cie boli? Chcesz do szpitala?" a ha mówię że nic się nie dzieje tylko chce się przytulic, bo czuję potrzebę, a on na to "teraz to napewno do szpitala musimy jechać jak ty się chcesz przytulać to znaczy ze coś się dzieje" ech skąd to to

reklama
Laski podziwiam za te slodkosci :-) ja nie robie nic. Na obiedzie bylismy u tesciowej, pozniej mielismy do nich na kawe isc, ale ze byli na cmentarzu to jak wracali oni przyjechali do nzs ze swoim ciastem ;-)

Doggi mnie ogolnie przewaznie listopad depresyjnie nastraja. No i dzis mam dola spowodowanego rozmowa z mama i sytuacja w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry