Hej dziewczyny
agulqa strasznie współczuję znajomym :-

-( Wiem, co czułam jak nam się cudem udało po 2,5 roku starań i straciliśmy tę ciażę, a potem kolejną... wtedy straciłam nadzieję, to było straszne :-(No ale potwierdzam, że po nieudanej ciąży łatwiej jest zajść ponownie, organizm "nastawia się" na ciążę, nam się udało po niespełna pół roku... a potem po drugiej stracie już zwlekaliśmy, bo chciałam poczekać na konkretną diagnozę i znowu zajęło to kolejne 2 lata. Także jeśli nie będzie p/wskazań to niech próbują!
mommy bezpłodność to niemożność zajścia w ciążę - np. brak macicy, jajników. Nie ma możliwości i już, nieodwracalnie. Wszelkie trudności, większe czy mniejsze to niepłodność Ludzie często nie rozróżniają.
Mój maluch już 3 dni był baaardzo spokojny i stres mnie złapał dzisiaj w nocy, że coś jest nie tak, nie mogłam spać

to nad ranem mnie porządnie skopał i w dzień już trochę więcej puka :-)
alecta infekcje grzybicze często są od nadmiernej higieny właśnie

zaleca się podmywać tylko dwa razy dziennie, nie więcej, zrezygnować z kąpieli, irygacji itp. i myć się kosmetykami z jak najmniejszą ilością chemii... u nas lactovaginal jakieś 26-28 zł za 10 tabletek.
Oddalam ten inhalator do naprawy, niestety będzie trzeba poczekać kilka tygodni bo w sklepie już nie mieli a tak bym dostała nowy