• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam.
A my już bez neta i tv z upc...będziemy żyć przez jakiś czas jak Flinstonowie ;-) mnie też coś chorobsko próbuje złamać. .
My na groby jutro pójdziemy raczej..pomyśleć, że kiedyś już było biało i mroznie w to święto

Mommy to normalne ze dzieci mmiej sie ruszaja. Maja coraz mniej miejsca i wiecej spia. Ale jesli masz czuc sie pewniej to jedz na ip i sprawdz.
Nie wiem gdzie jezdzili. O szczegoly nie pytalam nigdy ;-)

Aza dzieki. No u mnie rozkladany to byl mus ;-)

Femme noo tym bardziej ze bardzo dlugo juz sie staraja, a wczoraj rano taki szczesliwy dzwonil.

Elutka ja w ogole nie mam tv w domu i nie chcemy kupowac ;-)

agulqa, ja mam zamiar perfidnie męża budzić, żeby Młodą do przedszkola odprowadzał, to zawsze chociaż 10 minut razem spędzą ;-)

Mommy, ja jak mam nerwy na męża, to Młody od razu cały w brzuchu podskakuje :-(

AZA, współczuję nerwów :-( Nie cierpię, jak ktoś od rana chleje :-(

alecta, ha, my spałyśmy do 8! :-D Mnie wczoraj Ignaś tak wieczorem skopał, aż chciałam nakręcić, cały brzuch na boki latał :-D

My na cmentarze pojedziemy sobie wieczorkiem, bo zdecydowanie wolę świece nocą, niż rewię mody w dzień
ALdtQ3GtoMGDCK hELgtRQQP2SJKnDjRQ4QU2xhYA0CtY0cIE6yJnADBIzUA1hgUeABS5AIADUQ4mORARAMAC6yRfFCgALUFCW5hGRVDUCAeO8DAuRSDV6sEC6gVAGKtgSdDiBSFaLLJiJE3rqqEmJNKUgNrQIaMcJJnmLa32vT8OdMGrrZkwQiMGCLEAYZTbOAiOFHm1QkEcEVN4eFAiI9GOw7NgpvDBJpQJnLAfbSmBR0f2AhQqaRKsIxBcmQgfisFVgQM2LBNe4FrSxgrNDQpgybmjqUkNH5lIaNAQOxp2YowQxZpBaUvPQDVebZkxZ5PiSQYl52tAwcQGyho46hgo4eNChoobGCFhMv22c5iObJl4QimCnw67bpi4cIHAwqocVwcwCDRCwum HKEBqiQokshM5CwygGvHZeGAgdwUEsXM1hAATF4LMKJNB9k0oEH0xw3QDNFGACJGSRcIIwbG1zAwgc36CBBCynKNkA2EixjgB25FMMICCBE4UcpBmjRxwA9EvBjBkqUcMwYXkRDyw0cQGEMKIRkMwAB2DAAgwDZZKCABB2UcAAOOuBwgCxMPJFBNgLAwMA2RNTwgDUBBOpCAgAUmoALgVrzQA1EMKTCD0FUI mklEoaxA8qCBQQADs=

A Młoda ma katar i pół nocy nie spałam, bo wstawałam ją wysmarkać, za to ja mam kaszel! :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny pomóżcie.. męczy mnie przeziębienie, temperaturę miałam w nocy przynajmniej tak czuję. Nie chcę zawracać głowy mojemu lekarzowi dzisiaj, ale zastanawiam się co mogłabym wziąć? Czy brałyście albo bierzecie jakieś leki w takich sytuacjach? :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry