• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny nic mi nie mowcie nawet. On dzisiaj jeszcze nas pytal kiedy ja w szpitalu wyladawalam, mowil ze sie boi itp. I chlast, spadl na ziemie :-( no i mowil ze nie odpusci, beda probowac. Tylko na ile starczy im sil...

reklama
Agulqa prykra sytuacja bardzo :-( choć powiem wam jedną rzecz..nie wiem jak to możliwe, ale znajoma mi ostatnio mówiła że jakaś kobieta donosila ciążę pozamaciczna...dziecko było cały czas w worku owodniowym..

agulqua, bardzo przykra sprawa. To jak dostać obuchem w łeb. Tu się cieszysz a tu takie coś...

Dziewczyny co robią torty. Nasączacie czymś biszkopt, a jak tak to czym? Ja myślałam o wodzie z cukrem...

Jak bez alko robisz to mozna np mocną herbatą albo sokiem z wodą, samym sokiem.

Agulqa kurcze ale pech... ja jestem po pozamacicznej, mozesz ich pocieszyć. Ja po laparoskopii (mialam dokladnie 13 grudnia) z koncem stycznia zaszlam w ciaze. Moj gin mowil ze po takiej ciazy latwiej zaciazyc ponownie. Zalezy jeszcze gdzie sie umiejscowila ciąża. Czy w jajniku czy w jajowodzie.

Aaaaa opryszczka mi się na nosie robi :-/
Tego mi jeszcze brakowało.
Dobrze, że mam w domu zovirax to może idą się ją zdusić w zarodku.

Moja mama miała pozamaciczna i niecały rok później była w ciąży znowu z moja siostrą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry