• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Hej, nadrobiłam te 15 stron i oczywiście nie wiem już nic, jak zwykle nic nie pamiętam, jedynie zrobiłam się glodna bo znowu było o jedzeniu, a że nic nie mam to zjadłam kanapkę z serem i chrzanem :-p

Byłam wczoraj pierwszy raz u swojej położnej, bo okazało się, że ta do której jestem zapisana wieku temu (każdy musiał się gdzieś zapisać) już nie pracuje. Zebrała wywiad, zmierzyła ciśnienie i pierwszy raz słuchałam serduszka na ktg :-D Połozna z dużym doświadczeniem, ma dzieci w moim wieku (!), super kobietka, zero dystansu, jestem zadowolona. W każdym momencie mogę zadzwonić i podjedzie z ktg, wszystko za free :-)

Co do ruchów to moje dziecko już trzeci dzień takie spokojne, no ale od czasu do czasu się przeciągnie więc ok.

Byłam wczoraj w odwiedzinach u koleżanki i jej miesięcznej córeczki, słodkości :tak::-)

Aaaa co do inhalatora to sprawdziliśmy i nie nebulizuje, tzn. tak jak wcześniej burczy ale nie leci para i nie ubywa tej soli fizjologicznej także dzisiaj podjadę z kimś do Biedry i będę reklamować niestety :-(

U nas dzisiaj pochmurno, miłego dnia wszystkim!

reklama
Aob - a Twój gin nie wypisze Ci recepty? Dobrze, że to już trzeci trymestr i nic nie grozi.. bo jak sobie przypomnę, że przez moją opryszczkę w 1 trymestrze Antoś urodził się z dodatkowym palcem i zrostami... i 3 marca jedziemy na operację to mną telepie.

Też mam 2 paxy i polecam! :) Za to nie polecam dużych szaf z Agata Meble - kumpela ostatnio kupiła i zaczęli składać.. instrukcja taka, że nic z niej nie wiadomo. Pojechali do sklepu zapytać się o części, które nie wiedzieli gdzie zamontować i pracownik techniczny powiedział, że pierwszy raz je widzi na oczy. Więc jeśli szafa stoi i się nie rozsypuje to lepiej niech ich nie montują. ;)

My z ikea mamy jeszcze system Stuva u Młodego - też z czystym sumieniem mogę polecić jak ktoś szuka niedrogich mebli dla dziecka. :)

agulqa - tak to z tymi ciążami jest! :) gratulacje dla przyjaciół! :) Pisałam Wam kiedyś, jak to moja siostra była bezpłodna.. i zaszła w ciążę gdy miałą rękę i nogę w gipsie i do tego zapalenie płuc - zero myślenia o dziecku i Młody ma już 4 lata. :)

Ja dopiero usiadlam od rana. Upieklam 2 chleby, ciasto czekoladowe i 2 blachy pizzy czekaja. Nogi mi do d... wchodzą.

Ja lubie Ikea, duzo mamy mebli od nich w domu. Wlasnie szafe musimy mlodemu kupic do pokoju

Ja ikea uwielbiam! !! My też właściwie my dwa paxy połączone drzwiamy przesuwnymi :-D obecnie wszystko mamy z ikea...łóżka, szafy, szafki w kuchni. .wszystko fajnie do wszystkiego pasuje :-D
Nieobecna haha...ręką i noga w gipsie :-) super niespodzianka!

Młody mnie dzisiaj rozwalił - sprzątamy, sprzątamy.. A on ma w pokoju plastikową zabawkę - wielkiego smoka, do którego wrzuca się kulki. Dałam mu ściereczkę i kazałam umyć smoka. A on.. poszedł do swojego łóżeczka, wyjął smoka do spania i zaczął go szorować tą szmatką. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry