• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta chyba pod mikroskopem ;-)

Noo rozwala mnie. W ogole chodzil i szukal jkais dokumentow na ostatnia chwile i mowie mu ze mu do łba natluke bo dla mnie dokumenty to swietosc. Ja o 3 w nocy wiem jaki dokument gdzie jest, a ten wszystko razem gdzies pieprznie, albo wszystko osobno, w kazdym pokoju cos. No i tlumaczenie Ł: jak bede mial regal to bede mial porzadek, na co ja : no jasne, to samo mowiles z szafa. Masz szafe a w lumpach syf. Ja o 3 w nocy moge kazdy dok znalezc. A Ł: tak kochanie, tylko ze Ty jestes perfekcyjna, a ja nie.

No i wez tu sie wku.rwiaj za to ze musialas wstac o 7 znalezc mu z zamjnietymi oczami dokumenty :-P

Sprite polubiłam :-D :-D

Karpanna gratuluję zdolnej córki :-)

Agulqa hahahaha Ł rządzi :-D

Alecta pięknie! Aż mam ochotę coś u siebie zmienić -_-

Dzień dobry ;-) ale się wyspałam fajnie :-) co by tu dzisiaj pożytecznego zrobić... Chyba na zakupy spożywcze pojadę większe no pustki w lodówce :-D

Aaaaa i wczoraj Nina w końcu poczuła siostrę! :-D zaczęła jej wiersze mówić i jak jej kopa zasadzila to aż odskoczyla ze zdziwienia haha jaką radoche miała :-)

Bada to chyba od lapka zależy, bo u mnie z kolei jest bardziej brązowy z odcieniem rudego:-D
Z kolei na telefonie bardziej czerwony, a jak patrzę w lustro to bliżej mu do pomarańczowego:-D
Najważniejsze, że jestem na dobrej drodze, bo to i tak jeszcze nie to.
Teraz wyszedł bardziej jaskrawy, bo tamten kolor musiałam na 5 minut rozjaśniaczem potraktować i dopiero farbę nakładałam.
Jak będę mieć odrosty to drugi raz farbę nałożę i już będzie picuś glancuś:-)

Karpanna w zeszłym roku jak szliśmy na impreze to bez dowodu mnie wpuścić nie chcieli:-D:-D

Dobra robię kawe i biorę się za...hmmm...nie wiem za co...
Chyba pójdę dalej z mitenkami walczyć.
A później zamówię sobie włóczkę na allegro, bo znalazłam taką fajną milusią w sam raz na kocyk dla Lilki:-)

Hahaha Hamleta dobry jest :-D

Alecta super kolorek :-):-) mnie już o dowód nikt nie pyta :P

Karpanna gratki dla córci.

Femme super, że Nina poczuła kopniaki ;)

Sprite ja to mam naturalne ombre hahaha

Mój niby odkłada dokumenty w miarę sensowne miejsca ale jak zaczyna czegoś szukać :no: Cały dom przewali i to jeszcze najczęściej w środku nocy sobie przypomina.... A mnie szlag trafiaaaaa.

Ostatnia edycja:
reklama
jezyk, mi też nie. dobrze, że teraz nosi się grubsze ubrania i nie widac go tak spod ubrań :-D:-D. ale w pierwszej ciąży też mi tak wystawał, więc taka jego uroda :-D:-D:-D

Megami, naturalne też fajne hahahaha :-D:-D

ja się biorę za sprzątanie, bo pranie już się pierze od godziny. słońce świeci i wieje wiatr, więc super szybko wyschnie :tak:. a potem idę walczyć z Tomkiem i przyjaciółmi, bo młody dostał 3 pociągi i helikopter i teraz wszystkich katuje zabawą w Tomka :cool2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry