• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Ja nie mam problemów ze wstawaniem, raczej martwię się, że nie dosypiam.. Kiedy spać jak nie teraz?:-) Potem to już mimo szczerych chęci sen będzie ostatnią rzeczą na którą będzie czas..

reklama
Miłego dnia dziewczyny, bez bólu i skurczy, nerwów i złości.

Kasiek - ja mam wystający pępek od 3 miesięcy tak ma być , korek wystaje :-)

Robię pranie, dwa dni odpuściłam i teraz mam całą łazienkę zawaloną brudnymi ciuchami.

Muszę pochwalić moją starszą córcię Julkę, bo wychowawczyni wysłała mi zestawienie procentowe umiejętności i wiedzy dzieci i jest wysoko sklasyfikowana na 5 miejscu w klasie!!!:-D Przynosiła oceny odpowiadające 6 i 5 ale nie myślałam że aż tak jej idzie.

Ostatnia edycja:
Ja dzis pol nocy nie spalam. Wlasnie przez skurcze. Mialam wrazenie ze budzilam sie srednio co godzine i brzuch tak twardy ze masakra. Jak przechodzilo to mlody tak kopal ze tez nie szlo spac

Witam o poranku.

Kasiekz ale zazdroszczę ze pępek wyskoczył!!!! Mój płaski ;( ale to chyba dobrze ze miękki tak mi die wydaje :P

Mommy skurcze bh są jak brzuch cały się napina i twardnieje, przeważnie to nie boli :)

Alecta ja juz ponad godzinę na nogach ;(

Jenn jak się dziecko urodzi to człowiekowi dużo mniej snu potrzeba ;) ja tam szłam spać o 1 w nocy a wstawalam kolo 7 mimo że Ola spała ale jsk juz pisałam czułam się jak supwrbohater z mega powerem :)

Bada i tobie miłego dnia :)

U mnie wczoraj była koleżanka, przyniosła mi browarki bez alko ;) posiedzialysmy pogadalysmy, zrobiłam jej paznokcie i o 1 poszłam spać ale o dziwo skurczy (wieczorem zdecydowanie były słabsze) mogłam zasnąć wiec nawet kilka godzin pospałam ;)

karpanna, gratulacje dla Córy!!!

Młodą jednak w domu zostawiłam, niech się podkuruje, a i mąż się cieszy, bo sobie z nią jest :-p
Zaraz pojedziemy do sklepu po kupną karpatkę i Tosia zrobi chrzestnemu - ma dziś urodziny ;-)

Miłego dnia

Karpanna- gratulacje dla córci.

Doggi- a te takie czarne paznokcie na FB to Twoje?? Takie jak rajstopy??

Mi pępek w żadnej ciąży nie wyskoczył i teraz też jest na swoim miejscu :)

Nie chce zapeszac ale chyba wit.C zaczyna działać.

Doggi mi Twoje pazurki tez sie spodobaly bardzo.
A jakbys pozniej sobie hybrydowe robila?

Rozmowa z Ł
Ja: ale mnie dzis w nocy skurcze lapaly
Ł: mocne?
Ja: no w porownaniu do poprzednich to mocne
Ł: i co, balas sie ze rodzisz?
Ja: nie... wiedzialam ze nie rodze
Ł: to co to za skurcze? Tego calego HAMLETA?!
Ja: (paniczny smiech)

A wiec od dzis skurcze ktore nas lapia to skurcze hamleta :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry