• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
z tym rutinoscorbinem to tak jak z tą maścią clotrimazol. masa ciężarnych stosuje (wnioskując z wpisów w necie), ale w aptece mi nie sprzedali, bo ulotka itp.
jezyk, ja nie miałam potrzeby brać, więc niestety nie wiem, czy faktycznie można.

femme. to myślę, że ten fanpage będzie idealny dla Ciebie :-D:-D:-D ja go UWIELBIAM! :-D:-D:-D:-D:-D (musisz wpisać w google "chu.jowa pani domu", bo mi niestety link gwiazdkuje ;-))

Oooo dziewczyny doczytałam was do końca ale nie pamiętam która dokłądnie co pisała, skleroza :-D

Ja sprzątać lubię i u mnie to 2x w tyg takie porządniejsze sprzątanie a kiedy jest małż w domu to pomaga, zawsze jest szybciej ;-)

Okna mam już porobione , firanki i zasłony... Jezu od razu jak przejaśniało :-D ładnie zabrudzone okna miałam..... Dywan schnie i mam nadzieję , że do środy doschnie bo w środę w końcu mebelki przyjadą!! Już się doczekać nie mogę!
Chciałam powiesić nowe firanki takie makarony z pluszowymi kuleczkami u niego w pokoju , wyprałam je w woreczki i sie kuźwa tak poplątały, że je wywale i muszę coś nowego jechać i kupić :-/ Szkoda bo kolorystycznie idealne były :-(

Ja nawet nie wiem czy mam skurcze :-D Brzuch mnie nie raz ciągnie tak dziwnie, to to są skurcze? ;-)

Mi też pępek wylazł a poprzednio nie, śmieszne to :-)

Mommy Tiger jak są skurcze to brzuch twardnieje. Ja mam kilka razy dziennie ale niebolesne.

Ja kawe też piję codziennie prawie ale pól na pol z mlekiem. W poprzedniej ciazy mialam faze na fante/mirinde. Teraz wogóle jakoś mam mniejsze "smaki" ciązowe.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry