• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, ja liczyć nie muszę, ale jak sobie przypomnę, to staram się przynajmniej kilka ruchów na godzinę odnotować ;-)

JUHUUUUUUUUUU!!!
Mężu ma jutro wolne, odbiera za sobotę :-D

Femme czuje dużo więcej ale taka jest reguła liczysz do 10 w tym musi być min 1 konkretny i masz luz z leczeniem, ja stacha czuje rano i potem wieczorem harce w ciągu dnia minimalnie i gin mówił ze takiego smyrania nie liczyć tylko takie wyraźniejsze

Kasiekz dlatego ja wyprawkę chciałam mieć wcześniej bo wiedziałam że potem zacznę o prezentach myśleć ;)

Megami fajniutka wygląda na ciepła :)

Sprite ja robie leniwe :D

Doggi, leniwe też bym zjadła, ale młody będzie bardziej zadowolony z pierogów, więc chyba wypróbuję przepis jezyka, bo ja zawsze z innego robiłam, ale ten wydaje się taki "bogaty" :-D

SPRITE - ok ! ja robię z mielonym drobiowym ;-)

DOGGI - aaa taki myk ;-) to ja bardziej takie wiercenie czuje

MEGAMI - fajna :-)

moja nie je nic z tego co robię :-p dla niej osobno mam kotleta :-D

Weźcie o prezentach nie mówcie :-p w ogóle nie wiem co ze świętami :baffled:

reklama
Ja dziś miałam naleśniki z farszem od pierogów ruskich:-) o ile szybciej:-) (ale to jednak nie to samo)

Nogi mnie bolą i kostki trochę spuchły, ale dziś cały dzień sama z Domi, bo kolega męża się rozchorował i biedak kwitnie 14h dziś w pracy.

Agulqa a Mrówka jest w Inowrocławiu? Bo w mojej mieścinie jest i tam chyba widziałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry