• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Witam sie porannie i ja.

Karpanna chyba lepiej teraz troche postresowac niz bez zadnycn konkursow czy innych przedstawien chocby przed klasa wygnac pozniej na ustna mature albo obrone na studiach. Takie moje zdanie ;-)

Mommy jakis powod smutku czy to po prostu hormony?;-)

Doggi czekam ma przepisowym na pierniki bo planuje na swieta zrobic
Ja nie mam zadnwgo odkurzacza pioracego itp a nie usmiecha mi sie na kolanach jakas gabka czy czyms prac :-P
Chyba nie wspominalas wczesniem o T, albo mi uknelo?

Ja magnezu nie biore. Tyle tylko co w witaminach jwst. Skurcze mam tylko w brzuchu jak juz a oko raz zadrgnelo na jakies 10min ;-)

Nulini pewka, wszystko zalezy od pracodawcy. Ja jam zawsze w pierwszy dzien pracujacy miesiaca i nie ma opcji by nie bylo ;-)
Tez mam w planach byc dzis perfekcyjna pania domu ;-) musze przetestowac nowego mopa :-P

Niewyspalam sie na maksa. Spac chyba poszlam przed 23. Obudzilam sie o 5.40 bo Ł sie krecil i juz nie moglam zasnac. W koncu zasnelam po 7 jak Ł pojechal do Torunia (ma dzis egzamin zeby mogl podpisywac ubezpieczenia majatkowe - w koncu!), a o 8.50 zadzwonilas moja mama. A sama kiedys mowila zebysmy przed 9 do siebie nie dzwonily ;-)
Do torunia mialam jechac z Ł ale ze mniw wczoraj wkurzal to stwierdzilam ze ma sie tluc autobusami i mam to gdzies :-P ja sobie chociaz mieszkanie ogarne ;-)

reklama
Witajcie dziewczynki :tak:
Jenn, a może nie musisz tej kanapki jeść, albo jedz ją wcześniej, no i sprawdź cukier po kanapce, może jest wysoki i nie zdąży spaść do rana.
Ja jeszcze bez insuliny, ale już się pogodziłam z tym, że to kwestia czasu, w sensie może dziś się skuszę. Rano na czczo miałam 69. Też jem kanapkę wieczorem.
Ta moja diabetolog będzie teraz na urlopie i nie zobaczę jej, (1 grudnia idę do innej), więc zapisała mi tę insulinę już teraz, bo jej nie będzie później, a stwierdziła, że przed porodem i tak nie dam rady bez.

Unita może zjem ją po prostu wcześniej koło 21 :-( Nie wiem sama, gdzieś czytałam, że w nocy cukier spada do 3 a potem kiedy już nie ma energii to zaczyna czerpać energię z tłuszczy, stąd wzrasta cukier nad ranem.. Zazdroszczę Ci tych rannych cukrów, w takim razie po co Ci insulina?

Hmm... ja zawsze mam niższy na czczo, po jedzeniu wzrasta, ale spokojnie trzymam go w ryzach. Jak już wezmę tę insulinę, to chyba w ogóle będę mogła jeść więcej, niż potrzebuję.
Mam typowo listopadową pogodę... nie lubię takiej :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry