• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Megami polecam sonol-od gina dostałam zielone światło żeby używać i jest świetny.

Lay mnie położna z mojej szkoły rodzenia wqrwia potężnie i pojedziemy może jeszcze 3 razy i rezygnujemy. 420 zł zapłacone a w doope z takimi zajęciami jak ona prowadzi :wściekła/y:

Ogólnie z mamą przeokropnie się dzisiaj pokłóciłam (a i tak już dobrze ze sobą nie żyjemy) dosyć mam jej zagrywek. Chyba się niestety skończy tym , że przestanę z nią w ogóle rozmawiać tak jak z moim bratem, niestety....

Ja jutro pewnie obiadu żadnego nie zrobię bo znów będę cały dzień latać , więc na mieście coś zjem... Jutro znów do bydg. jedziemy, w czwartek też ale to nie wiem czy sama nie pojadę bo na tapning się umówiłam... Dobrze ,że opony powymienialiśmy na zimówki to można bezpieczniej jeżdzić... Chociaż coś....

reklama
Mommy a nie dało rady pójść do szkoły rodzenia na NFZ? Ja właśnie do takiej chodzę i naprawdę jestem zadowolona.
Mnie czeka pierwsza wypłata z ZUSu w tym miesiącu.. trochę się obawiam. Jeszcze jutro muszę lecieć do urzędu skarbowego, a strasznie nie lubię po urzędach latać.
A na dodatek mogę zacząć badania do swojej pracy magisterskiej.. i kurcze nie jest lekko. Muszę mieć aż 40 kobiet między 20 a 30 rokiem życia, które wypełnią mi 3 kwestionariusze osobowości.. ach ratunku! :baffled:
Najchętniej to bym wlazła pod kołdrę i obudziła się w styczniu.

Jenn a nawet nie wiem :dry: Żałuję tylko że dałam się na tą szkołę namówić....Mogłam u siebie na miejscu chodzić i tyle.... Ja czekam na decyzję z zusu kiedy będę musiała zwrócić kasę tylko eh..... W piz.u z tym wszystkim.

Jenn pomożemy ;-)

Boże jak mi nie dobrze... :-( po co zarlam tyle sałatki? I zagryzlam cukierkami? I późnej znalazłam rogalika z dżemem i zjadłam żeby się nie zmarnował? :sorry:

Jezyk zabiegana kobitka :-D dobrze dawaj przykład bo tu lenistwo się szerszy :-D

reklama
Doggi no co Ty?! Ja znam lazanki tylko z jagodami :-P
Jesli to to oczym mysle :-D
Ja sobie kuoilam goplane mleczna a ł sobie pepsi
Ja jemu wypijam a czekolade zjem sama jak w robocie bedzie :-D

Laydeek droga ta szkola
A ja wkurzalam sie ze 120zl place :-P

Jezyk super taki oboz
Sama chetnie bym na nartach pojezdzila chociaz x lat nke jezdzilam i juz sie boje :-P

Jenn dawaj, moge Ci wypelnic :-D

Aaaaa kregoslup boli
Ale odkrylam ze mega mi pomaga wieszznie sie ł na szyi z tylkiem wypietym do tylu :-P
Co mi tam, nich dzwiga chlop jak mnie boli :-P

Zrobilam czesc pezentu dla sis, tzn jeszcze nie do konca ale zaczelam
No i na swieta zrobilam ze sloika "lampionik"
Chcialam dac fote ale nie widac ladnie jak sie swieci :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry