• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi zawsze możesz mi filmik instruktażowy nagrać :-D

Halo gdzie jest Jeżyk?
Dzisiaj finał Hell's Kitchen i nie pochwaliła się komu kibicuje :-P
Kurde zjadłabym coś, ale nie chce mi się nic robić.
Eh ciężko być kobietą w ciąży kiedy padawan wyjechał :-P

Witam się wieczornie,ja cały dzień zalatana, dopiero teraz znalazłam chwilę, żeby Was poczytać... rano Ninę do przedszkola, potem fitness, potem Biedronka, trochę pracy w domu, porządkowanie nowej szafy, obiad, po Ninę do przedszkola i na zajęcia gimnastyczne, potem do lekarza na testy alergiczne... mam dość... dobrze że mąż jutro wraca z tego szpitala. Miał tam zabieg prostowania przegrody nosowej, wszystko poszło ok, teraz posiedzi ze 2 tygodnie w domu ze mną więc luz...
Drzwi do szafy mają niby przyjść do sklepu do końca tygodnia, mam nadzieję że tak będzie...

Napiłabym się piwa...

Alecta- Monice :D za nią prawie od poczatku trzymam kciuki.

A ja od dwóch dni nie wiem na jakim świecie żyję. Jestem totalnie zalatana, jakoś natlok niezalatwionych spraw mnie napadł, ale już wychodze na prostą :)

Jejciu, Wy gadacie o jedzeniu a ja najchętniej bym nic nie jadła bo młody mi chyba na żołądek uciska. Co zjem to przy lekkim schyleniu cofa mi się i zgaga ciągle męczy. Jem bo muszę...

Suseł dobrze, że już Twój ma to za sobą. najgorszy moment wyciągania opatrunku z nosa.

LayDeek można się wkurzyć. Z drugiej strony kto by się spodziewał, że w święto zrobią szkołę.

reklama
Doggi- buhahaha dojrzalam zło na instagramie :D

Aza- zatoki przeszły już całkiem. Nerwy dopuszczają, tylko zmęczenie coraz bardziej odczuwam :D

Karpanna- mnie zawsze bola szczękowe a teraz też mi schodził katar ropny. U mnie jak już dopuszcze do pojawienia się ciągłego bólu to bez antybiotyku się nie obejdzie. Smaruj szczękowe amolem, on rozgrzewa i może Tobie pomoże.

Bada- kawał chłopa. Sto lat już na jutro dla niego :)

Wygrała!!!

Nulini- trzeba było mu powiedzieć że trochę wychodzilas na podwórko :D

Agulqa- masz rację, niech biega, na zdrowie mu to tylko wyjdzie.

Goferek- takie wiadomości z Zusu cieszą :D

Femme- no z tą wróżką zebuszka to tylko same kłopoty ;)

Nulini- mnie też dziś czyscilo i naszla mnie taka sama głupia myśl, aż polecialam do łazienki patrzeć czy czasem nie krwawie.

Agulqa- też nie wiedziałam co to te surimi :D

Wczoraj cały dzień poza domem. Rano z Cypkiem do dentysty, a że rzadko mi się zdarza być w mieście w godzinach przedpoludniowych to od razu zribilam zdjęcia do dowodu bo się skończył i wypadaloby mieć nowy. I przeszlam się do zusu zarejestrować się w pue (dzięki temu wiem, że kasa będzie w piątek) :D w domu szybki obiad i...treningi. W poniedziałki się chlopakom nakładają więc jezdzumy we dwójkę.
U Kacpra jest organizowany obóz piłkarsko-narciarski (na ferie) i jak chciałby jechać to trzeba zaliczkę. Zagadalismy jednych dziadków i drugich i jeszcze mój brat dał 200 zł i zarezerwowalam mu obóz. Kurcze pierwszy raz pojedzie tak daleko bez nas.

Dziś od rana znowu bieganie. Rano do urzędu gminy, zameldować siebie i chłopaków w nowym domu i złożyć podanie o dowód. Potem do księgowej, potem pisalam plan rozwoju biblioteki, a teraz padam na pysk.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry