• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

ALECTA - pojęcia nie mam jak to połączyć w sałatkę :-D z surimi uwielbiam sałatkę z kiełkami brokuł papryki i rzodkiewki ;-)

i przez Ciebie marzy mi się tradycyjna sałatka warzywna ::szok: ale jak mi się nie chce jej robić ...ale by była taka pyszna i co teraz ... :sorry2::dry::confused:

reklama
Ja akurat za taką warzywną nie przepadam :P
Chyba już wiem!
Podsmażę cyca, dodam surimi, dokupię kiełki i rzoskiewkę i se taką sałatkę zjem :P
I może jeszcze makaron do tego hmmm albo nie sama oliwa z oliwek :P

Agulqa kurczak ze szpinakiem, makaronem i sosem śmietanowym mi się już przejadł, bo to u nas danie pt "nie chce mi się nic robić"

Ooooo Femme good idea!
Mam akurat ryż jaśminowy i będzie super pasował!
Więc jutro na obiad zjem sałatkę z indykiem, surimi, ryżem, kiełkami, rzodkiewką? i majonezem :P

O ja dzisiaj nie pomoge kulinarnie bo nie moge jeszcze myslec o jedzeniu za bardzo. U mnie na tapecie dzisiaj przez caly dzien rosół i suchary.
O Agulqa kapuste ostatnio zrobilam jak na lazanki i pomrozilam. Jak bedzie trzeba to tylko rozmrozic i dodac makaron.
Doggi biedaku sie nameczysz... ja chirurgow tez ogladam, wlasnie moze sobie juteo pykne jak nikogo w domu nie będzie.

gosiane my mamy lodowke od mojej sis i tak zamrazarka jest popsuta wiec lipa
poza tym ja znam lazanki tylko z jagodami ;p
nie mam pojecia o co kaman z lazankami z kapusta
tak samo jak nie wiem co to surimi :D

Agulqa łazanki z jagodami?
Pierwsze słyszę :-P
A surimi to takie paluszki krabowe :-)

Kurcze muszę pamiętać żeby jutro do spółdzielni zadzwonić, bo chyba mi się w pokojach grzejniki zapowietrzyły :-/
U Tymka praktycznie w ogóle nie grzeje, a u Nikoli ledwo ledwo :-/

W ogóle mam ambitne plany co do jutrzejszego dnia tylko ciekawe czy jutro mi się to nie zmieni :-P

Alecta ja mam codziennie ambitnym plan tylko ze na planowaniu sie konczy :D a czas mi przez palce przelatuje i tak zanim sie obejrze to trzeba po mlodego isc a z nim to juz żadna robota.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry