• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Laski widze że żołądkowo u was tez nieciekawie. Ja też dzisiaj bez kawy ale ogolnie to jadłam tylko sucharki i teraz rosol dopiero jestem w stanie. Wymęczyło mnie okropnie wczoraj bleee.

Pamiętacie jak dawno temu rano pisałam, że oprócz duszności i ciężkości nic mi nie dolega...
No to już mnie skurcze łapią od tego leżenia na du.pie cały dzień:dry:
Na dodatek miałam ochotę na frytki więc sobie wstawiłam je do piekarnika i mi się odechciało:dry:

buhahahahhaha :-D jak tu boleśnie i leniwie :-p

Ja się wyłoniłam z domu na zakupy :-p :-) nic mnie nie boli póki co więc wyłamuje się z kręgu :-D

Do młodej wpadły koleżanki na bajkę nawet grzecznie siedzą ... a później mój tata przyjedzie odwiedzić wnuczkę jest raz na pół roku więc Nina już stęskniona ;-)

Ja też dzisiaj nie narzekam.. Jedyne co to mam wrażenie, że ciągle coś sprzątam i ciągle jest syf. Masakra po prostu. Nawet nie wiem kiedy on się robi :-(
Zjadłam dzisiaj pyszny bigos.. ach wcześniej nigdy nie miałam takiej ochoty na tego typu jedzenie ;-)

ja miałam robić bigos bo w weekend kupilismy kapuste do chlopskiego garnka ale oczywiscie bardzo malo jej poszło
no i dzis mialam robic bigosik, ale nie mam suszonych grzybkow no i babcia ł przyniosla nam garnek bigosu wiec mamy na 3dni
tak czy siak chcialam cos wymyslic by kapusta sie nie zmarnowala
i znalazlam przepis na nalesniki z kapusta i kielbaska
bardzo dobre, wlasnie zjadlam
tyle ze dalej jestem posiadaczka polowy kapusty, tym razem nie mam juz pomyslow no i ile mozna żreć kapuste?! :P

reklama
Agulqa to podeślij mi ją uwielbiam kapustę w każdej postaci :-P

Dzisiaj pierwszy raz mój syn podniósł mi tak ciśnienie, że w tyłek dwa razy dostał :-/
Fakt, że nic nie poczuł przez pampka, ale był w szoku, że mama go klepła.
Tak teraz patrzę na niego i mi przykro, bo strasznie się spłakał, ale z drugiej strony afera była o to, że nie wzięłam go na ręce jak po schodach wchodziliśmy.
No bez przesady, że ja będę takiego dużego chłopa wnosić na 3 piętro :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry