Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nulini to chłop mojej koleżanki sapie jej jak wychodzi z domu bo ona ma siedzieć i czekać na niego i sprzątac.... I ona po kryjomu się wykrada z domu.... To jest chore!!!!!
Kurcze nie wiem czy się do szpitala nie przejechać :/ od wczoraj mam brzuch cały jak kamień i nie wiem czy to gazy czy co, młody jsk to młody ruchliwy zbytnio nie jest więc nie wiem. Wczoraj trochę się znartwilam tym, ale stary pojechał po cole i czekoladę i juz po lyku coli bzika dostał (musze częściej pić, może cola pomoże mu się obrócić)
Ech...
U mnie też wszawo za oknem zimno, piździ, zmarzłam w drodze do przedszkola
Do tego nie odzywam się do męża, wczoraj ledwo z pracy wrócił i od progu pretensje o wszystko, a głównie o to, że... PÓŁ DNIA W DOMU SIEDZĘ
Normalnie masakra, idiota jeden, tak mnie zdenerwował, że kazałam mu się wypchać przeprosinami, bo mam dość tego, że jest głupi i wali teksty bez pomyślunku, a później mu się wydaje, że pogłaszcze mnie po ręce i już jest OK
Bo on jest wielce zmęczony po pracy i nikt poza nim nie ma prawa czuć się gorzej albo mieć złego dnia![]()

:-):-):-):-):-):-)
Ale pięknie zaczęłam dzień: wchodzę na stronę ZUSu (już od jakiegoś czasu robiłam to codziennie) a tam jest decyzja o wypłacie chorobowego:-) i to już 25.11.
Od września jestem na L4, a od 24 września przeszłam na ZUS i od tej pory żadnej kasy z ZUSu nie dostawałam, bo szefowi się nie śpieszyło z wysłaniem L4 i do ZUSu moje zwolnienia doszły dopiero 5 listopada.
Rany jak się strasznie cieszę, w końcu będzie dodatkowa kasa:-)
Jeszcze na godz. 19 wizyta, która mam nadzieję przyniesie też same dobre wieści i już nic więcej dziś mi do szczęścia nie trzeba :-)
AZA no to dobrze ze nie tak źle! Ciąża stan błogosławiony, trele morele....
Nie jadę to były gazy, Stachu popuszczal trochę bąków i juz jest ok![]()