• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Na dodatek miałam ochotę na frytki więc sobie wstawiłam je do piekarnika i mi się odechciało:dry:

No nie, NAJGORZEJ :no:

femme,
mnie też boleć nic nie boli, psychicznie jestem wykończona przez problemy z pracodawcą, ale fizycznie OK. Skurcze łapią, ale nie są dla mnie żadną uciążliwością ;-)

Mężu wrócił z pracy, wytulił mnie, wyprzepraszał, trochę się wypłakałam w ramię i mi lepiej, chociaż czyści mnie nadal i nawet mi głupia myśl błysnęła, że się oczyszczam przed porodem :-D:-D:-D

reklama
Nulini mnie czyści przynajmniej raz na,2tyg gin mówi że tak jest inne mają kłopot bo nie mogą a inne mają kłopot bo nie mogą przestać. Jsk się mówi: jsk nie urok to sraczka :P

Dziś mam tragiczny dzień. Mam takie skurcze ze to się nie dzieje, a tak mnie piz.ga w szyjce że gdyby nie to ze nie mam o niej zbyt dobrego mniemania powiedziałabym ze się skraca :P

Zaraz biorę się za chirurgów, tylko to mi pomoże (zemsty nie ma najnowszego odcinka to męczę chirurgów) o chyba sobie frytki z piekarnika zrobię, mam nadzieje ze nie minie mi chętka na nie tak jak alekcie :P

ja obejrzalam odcinek lekarzy z neta w tel i wykorzystalam caly pakiet ;p
musialam dokupic 2gb za 30zł :O
na szczescie od jutra juz play bedzie dzialal wiec 2gb mi zostanie na 2tyg jak Ł nie bedzie
poza tym ja mam w mixie wiec rachunek wiekszy nie bedzie, a kasa i tak mi zawsze zostawala wiec co tam ;)

ja sobie ananasa kupiłam i jem od 3 dni i mam po nim takie gazy że szok :-D sama z siebie się śmieje bo to takie dźwiękowe nie śmierdzące :-p nigdy wcześniej po ananasie tak nie miałam :-p

DOGGI ale poród będzie dla Ciebie przyjemny po takiej ciąży :-D

Agulqa, bo musisz wejść w albumy zamknięte i tam wszystko masz :)

Dzieciaki moje już w wannie.
Tymko dzisiaj wyjątkowo twierdził, że on się przecież nie musi kąpać, ale to wszystko przez to, że na Boomerangu Tom i Jerry leci, a on ich uwielbia.

Myślę co mam sobie na jutro na obiad zrobić.
Może po prostu na jakąś sałatkę postawię, bo po śniadaniu i tak przez większość dnia zapchana chodzę.
Mam cyc z indyka, surimi i szpinak...jakieś pomysły? :P

reklama
alecta wlasnie wiem tylko ze zamknietego znalezc nie moglam
ale juz mi sie udalo ;p
ja nie znam sie zupelnie na przepisach kulinarnych
Ł zasmakowal ostatnio makaron z filetem, szpinakiem i smietana lub sosem smietanowo serowym ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry