• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b ja też pierwsze słyszę o takiej wersji łazanek, u nas z kapustą omnomnom :D

Alecta ale lipa z grzejnikami! Ha codziennie mam dzwonić do nc+ ze zje.bką ze nam znów wyłączyli HBO wszystkie tak o kit wie dlaczego, już od 3tyg dzwonie i codziennie zapominam ;(

Ja chcę czekoladę!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ale sie wkurzylam dziewczyny.
Pojechałam na szkole rodzenia. Pomine fakt, ze całe Katowice zakorkowane i sie spoznilismy.
Wchodzimy na zajęcia, jakaś babka z banku komórek pierdzieli o cenie zamrożenia komórek. Po jej prezentacji położna rozpoczyna zajecia z pologu.
Qzwa!! Jaki połóg??? A gdzie poród???? I wiecie co sie okazało ??? Ze tydzien temu , tj. 11.11. Odbyły sie zajecia, o czym nikt nie raczył nas poinformować. Pytam baby obok czy dostali jakieś info, a ta że maila dostała. Ale mam wku.rwa. Mam nadzieje, że uda się to odrobić z inna grupa. Bo w sumie to najważniejsze zajecia dla mnie. I do tego zapłaciłam 400 zł za te szkole!!!!

No to nieźle, może uda się nadrobić...

A mi się cholerka jasna chyba opryszczka robi, czuję zgrubienie na ustach. Nosz teraz, jak pewnie niewiele na to środków w ciąży... Grrr

ja sobie ananasa kupiłam i jem od 3 dni i mam po nim takie gazy że szok :-D

Ja i bez ananasa mam, do tego ciche i śmierdzące, mąż się oburza okrutnie, bo jemu nie wolno, a mnie tak :-D

alecta, a małżon nie umie odpowietrzyć czy w bloku tak nie można? Bo u mnie to zawsze tata odpowietrzał...

LayDeeK, no nie no, świetnie z tymi zajęciami :baffled: Oby się udało nadrobić!

Ja pierdziu od wczoraj nic tylko jem i jem o ciągle o tym.myślę ciągle głodna siedzę i pakuje jakiś syf do gęby byle coś rzuć... Niech ta ciąża Sue kończy bo ja skończę jako wielka galareta

Doggi czytam jedząc cukierka :-D A dopiero napchalam się sałatką... Ale ja wszystko muszę zagryzc słodkim :sorry: więc będziemy dwie galarety :-D

Laydeek nieźle :-/ jak się tyle płaci to szkoda cokolwiek przegapić a co dopiero taki najważniejszy w sumie temat :-/

Nulini haha :-D

reklama
Nulini może i by mógł, ale wróci dopiero na koniec przyszłego tygodnia, a coraz zimniej się robi :-P
Ogólnie nie powinny być zapowietrzone, bo odkręcałam je jak pojawiła się kartka na klatce, a tu mimo wszystko du.pa :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry