• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Doggi ja po cc szybko do siebie dochodziłam. Po pierwszej wstałam dopiero po 2 dniach, ale to z innych przyczyn, a po drugiej jeszcze tego samego dnia jak już znieczulenie zeszło.
Fakt, że plecy bolą, brzuch ciągnie, ale da się przeżyć.
Tylko wiesz ja masochistka jestem i mi żaden ból nie straszny :-P

reklama
mnie blizna po cc bolała w czasie miesiączki jeszcze kilka lat,przez zrosty :-ppóźniej szczęśliwie minęło
niby przy każdym cc zrosty wycinają,daja antybiotyk,żeby nowe się nie zrobiły,ale gin twierdzi,że to mało prawdopodobne,aby nie powstały

Alecta mi w sumie ból tez nie straszny (w końcu przez te 9 miesiącu namiętnie zaprawiam się w boju :P) ale jak kolano miałam robione to teść w szoku był bo ja ekspresowo doszłam do siebie od zabiegu do samodzielnego chodzenia 2 miesiące minęły czyli około 1,5 miesiąca szybciej niż normalnie :) i teściu i zarazem mój ortopeda bardzo chwalił mnie za yo :))
Tylko że ja też nie miałam czasu na rozczulanie bo ola miała 2 latka i potrzebowała mnie

Bada no właśnie ktoś mówił o tych zrostach ze dziadostwo straszne

Sprite jak masz skończone 30tc to lecisz 31 :)

Nulini a Tobie w pierwszej ciąży czop nie odszedł?

No coś Ty :-D Mnie nawet wody nie odeszły, przebijali mi pęcherz :-D

Doggi, ja jak widzę Jusis to mam odruch wymiotny!!! Ech, zazdroszczę troskliwości męża :-(:-(:-(

Nie pojechałam do lumpa, szkoda mi kasy.
Muszę pomyć podłogi i poodkurzać, żeby na weekend Potwory miały czysto, ale taaaaaaaaaaaaak mi się nie chce :-(

Nulini, znowu przypominam, ze dziś PIĄTEK!, więc proszę się nie lenić tylko brać za szmatę i mopa! :-p:-p
ja mam posprzątane, bo wczoraj o 21 chłop mi sprzątał (za to, że dziś, jutro i w niedziele go nie ma) :-D

Doggi ja po cc doszłam bardzo szybko. Po 2 tygodniach zapomniałam o cc. Ze szpitala wypuścili mnie w 4 dobie. Na początku chodziłam zgięta i ciężko było z kichaniem i wstawaniem z łóżka. Mam maleńką bliznę i żadnych zrostów nie mam a przynajmniej nic nie czuję :) Mam nadzieję, że kolejne cc też pójdzie tak bezproblemowo.

Nulini mi część czopa odeszła 2 tygodnie przed porodem a reszta przy odejściu wód. Co do podłóg to też muszę umyć ale mi się nie chce... :))))

Co do Jusis to też mam na nią alergię :))))

Help...nie mam kompletnie wizji na dzisiejszy obiad. Ostatnio były krokiety z kapuchą i ryba...zawsze najgorzej jest z Michałem bo facet to facet, czymś się najeść musi.

Sama już nie wiem czy chcę myśleć o porodzie czy nie. Nie wiem co lepsze. Miało być tak pięknie, przed porodem miałam już 3 cm rozwarcia, ale młody źle wszedł w kanał rodny i nie mógł wyjść. Urodził się z mega siniakiem na czole....

sprite, no wieeeem, cały tydzień się lenię, ale ja tak nienawidzę sprzątać nooo :-( Szkoda, że pomoc mojego ogranicza się do umycia kibla :-(

AZA, no to łączmy się w bólu i cierpieniu :-( Podłogi - umyjcie się same!

reklama
Bada jak ł chrapie to go budze i mowie ze ma sie ogarnac bo sam nie jest :-P

Doggi u nas tez 4doby z tego co polozna mowila

Nulini ja tez chcialam dais jechac ale nie mam po co w inie zawitac
Jutro kumpla na pkp bedziemy odwozic to sobie podjade do lumpka
Moze bedzie keszcze ten kombinezonik :-)
Chyba ze juz nic ciekawego nie bedzie bo dostawa w pon byla :-(

Ja podlog nie myje po ostatnim bolu brzucha po spacerze
Juz bardzo odczuwam to ze porod coraz blizej
Wiec o podlogi poprosze dzis Ł jak wroci

Nulini kibel to juz zawsze cos
Ja ostatnio szkoliłam ł ze na pustej rolce od papieru juz nowy papier toaletowy nie wyrosnie
Zaczal zmieniac ale puste rolki ustawia za sedesem zamiast wyrzucic
A ja menda zamiast wywalic to czekalam na niego, wzielam go za raczke i zaprowadzilam do wc by sam to zrobil ;-)
Normalnie czuje sie momemtami jakbym juz miala jedno dziecko;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry