Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chce któraś , żeby jej oddać trochę spania? Rano znów mój wszedł do sypialni i że spłuczka się popsuła... Nosz qrw....mi się jakoś nie psuje, nie wiem co on tam robi... Oczywiście opiernicz taki dostał ,że hej. Kto to widział żeby facet nic naprawić nie umiał tylko lezie do ciężarnej żony i że "spłuczka się popsuła". Jak wstałam ją naprawić to domu gnał czym prędzej
Naprawiłam,położyłam się spać i niedawno się obudziłam i dopiero śniadanie zjadłam.... Idę sprzątać i póżniej się dopiero wykąpie... Ehh...
A na szpital żaden się jeszcze nie zdecydowałam, baaa! Na żaden poród
;-)
Padłam, niezłe skarby możesz znależć w kieszeniach 
Siedziałam w nocy i robiłam. Nie mam jeszcze koszul, gacie siateczkowe za małe kupiłam, gacie bawełniane muszę większe kupić, staników nie mam, kapci pod prysznic, nakładki na wc i cieńki szlafrok muszę kupić. A moja lista ma 28 punktów w tym wiele podpunktów w 1 punkcie 

Chociaż muszę przyznać , że ostatnio mam jak na mnie ładną cerę bo tak to ja ciągle problemy mam z dziobem :-( Ale niestety na brzuchu mam trochę pryszczy i na plecach i pełno blizn mi się porobiło :-( Trochę potrwa zanim się tego pozbędę...
U mnie dupka urosła i w biodrach ale ogólnie to tylko brzuch mi rośnie i buzia się już trochę zaokrągliła. Cycki jakie były , takie są - na szczęście bo i tak rozmiar słuszny miałam ;-)