• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja za to w ciąży zero problemów ze skórą, włosami paznokciami.
To chyba nagroda za okres dojrzewania bo wtedy to masakra - ciągle dermatolog i leczenie :-)
A moją największą obawą przed ciążą był właśnie przyrost wagi. I sama jestem zaskoczona bo w sumie teraz od wagi wyjściowej nadal jestem na minusie - chociaż na ostatniej wizycie byłam + 1 kg. Ale nadal mam 7,5 kg zapasu do wagi wyjściowej. Niestety ja startowałam z pułapu ponad 100 kg więc czy tak czy tak nadal jestem grubaskiem :-D
Ale ogólnie czuję się piękna w ciąży i na pewno lżej mi chodzić przez te kilogramy, które straciłam ;-)

Ja dzisiaj na odwal się pierogi kupne sobie zrobiłam.
W ogóle czuje się jakby mnie stado koni prze...jechało.
Marzę tylko o tym żeby położyć dzieciaki i walnąć sobie długą, ciepłą kąpiel.

U nas dla chłopaków kurczak z frytkami, a dla mnie warzywa na patelnie. Po tym lekarzu już nie mam siły na nic, musialam brac nospe bo skurcze okropne.
Piotrek pojechał z chłopakami, ja tylko będę musiała Kacpra z dyskoteki odebrać bo P.jedzie na nocke.

Alecta- już się zaczyna. Wypachnual się Piotrka perfumami i przyszedł czy byśmy mu z dyszki nie dali bo tam będzie sklepik z rady rodziców i kupilby cos do picia sobie i Zuzi (jego dziewczyna od zerowki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry