• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Ja zaczelam pakowac torbe do szpitala ale skonczylo sie na tym ze wlozylam szlafrok, jtory ajmuhe pilowe I sue zalamalam. Spakuje jakos w 35 TYG.

Ja prezentow jeszcze zadnych nie mam, zreszta w tym roku nawet nie wiem jak swieta beds wygladac, ile osob itp. Straszna rozsypka.

U nas raczej sniegu nie bedzie, ostatnim raxem snieg na swieta wiedzialam chyba 4 lata temu :(

reklama
Bada superowo! Ja nie mysle jeszcze o torbie ale moze dzis znow zrobie czesc zakupow

U nas niby swoje ciuszki trzeba dla bobasa ale w razie w maja
Wiec ja nie bede brala, tylko na wyjscie
Bo jak maja zginac to wole nie
Rozka itp mam nie brac, jedynie cienki kocyk ale tez w szpiyalu jest
Wiec dla mlodego na pobyt pampersy i ciuszki na wyjscie
To chyba wsio

Ja tez nie mam pojecia jak rumun bedzie sie zima sprawowal :-\
W tym tyg jedzie,y z tesciem opony zmienic chyba
No i musze plyn zimowy kupic do spryskiwaczy
Myslicke ze do -20bedzie ok?

Femme znam wiele rodzin gdzie kazdy kupuje tylko swoim dzieciom
U mnie tak bylo
Woleli obkupic swoje niz kazdemu po gowienku bo kasy brak

Moja sis ma juz termin slubu na 14.02
No i robia obiad dla rodzicow, rodzenstwa, chrzestnych (maurycy nie ma) i dziadkow (u nas dwie babcie a u niego jeden dziadek)

Ja tam sie cieszę :) Moze jakiś nastrój świąteczny mi się udzieli :)
Przyszła kasa z ZUS-u. Zapłaciłam za wyprawkę, kupiłam na Allegro prześcieradła i ochraniacz na materac i kasy nie ma :((( A tu tyle wydatków. Wymiana opon w dwoch autach, dentysta, moje paznokcie :P i jeszcze goście w weekend :)))
Wam tez tak kasa się rozpływa?

Hey,
ja też rano zrobiłam nalot na Lego w Biedrze ale zostawię jako prezent od brata po powrocie ze szpitala. Wy widzę już w szyku bojowym a ja jeszcze nic nie wyprałam. Może dlatego, że mamy jeszcze robić kafelki w łazience i na samą myśl o tym syfie odechciewa się wszystkiego.

Sprite sen superowy hehe...

Doggi życzę już samych przespanych nocy :)

Jeżyk oj zalatany dzień Cię czeka...

LayDeek super, że kaska wpłynęła. U nas też kasa idzie jak woda...

reklama
Ja już mieszkanko ogarnęłam i w nagrodę jem śmietankowe mleczko w tubce:-D

Po wczorajszym Master Chefie zachciało mi się włoskiego żarcia więc robię sobie makaron spaghetti z czosnkiem, natką pietruszki i oliwą z oliwek:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry