Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co chwilę mnie wyjazdy czekają a nie lubię zimą jeżdzić.... Opony na szczęście w tamtym tyg oboje z małżem wymieniliśmy. Gdzieś może w przyszłym tygodniu albo za 2 wózek już złożymy i nie wiem czy adaptera nie władować już do małża auta bo wszystko w kartonach w domu stoi i już drażnić zaczyna
Ogólnie to w przyszłym tygodniu jedziemy zrobić już jakieś świąteczne zakupy tj. rybę (ale kupuję w tesco normalną nie mrożoną i pomrożę bo co roku się podczas smażenia wqrwiam że się całe ryby rozwalają, nie wiem czy oni je przed świętami mocniej moczą w wodzie czy co
), barszczyk i słodkie. Jeszcze groch z kapucha , kapuche z grzybami(tj. w tym roku pieczarkami) i bigos chyba już zacznę powoli robić i zawekuję. Wolę wszystko już mieć w miarę przygotowane. A co do prezentów to nie mam bladego pojęcia co i komu damy.... Jeszcze o tym nie myślę. Lece latać na szmacie 
Dla siebie: 3 koszule, 1 koszula do proodu, majtki siateczkowe i bawełniane, podkłady poporodowe, 2 staniki, kosmetyki(żel p,prysznic, szampon, odzywka, szczoteczka, pasta, szczotka do włosów, gumki, lactacyd, tantum rosa w butelce, krem, anypespirant), sztucće , kubek, ciepłe skarpety, kapcie, laczki pod prysznic, laktator, wkładki laktacyjne, woda 1 dużych butelkach i woda z "dzióbkiem", banany, herbatniki, biszkopty, kanapka, poduszka, ładowarka do tel, krem na brodawki, nakładki na wc, papier toaletowy, ręczniki papierowe, cieńki szlafrok, dokumenty, pomadka do ust, książka, 4 długopisy, książka no i moje leki
Mój jak zobaczył tą listę to zaczął się śmiać 
. tylko właśnie najwięcej miejsca zajmują pieluchy i podkłady...
, no i nie mam pojęcia co dla taty, teścia i męża (tzn. dla niego już prawie wybrałam, ale ciągle nie jestem pewna). skarpetki odpadają ;-)
. a jak na złość nie ma juz u mnie w lidlu tych kurtek w potrzebnym rozmiarze.