reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Mam zniżkę 30% bo ryczałt przysługuje przy insulinie..
W trakcie wiercenia zęba okazało sie, ze na zębie obok tez jest ubytek. I Pani zrobiła dwa ząbki naraz. Do tego znieczulenie i wyszło kasy. Limit wydanej kasy na dentystę juz wyczerpalam w tym roku.
Bada, a jak to masz za free? W ramach NFZ? Mi tylko powiedziała, że w ramach NFZ w ciazy mogę zrobic piaskowanie. Ubytek tez mi zrobią, ale bez użycia lampy utwardzajacej i pewnie nie z taka plomba.
Bada, a jak to masz za free? W ramach NFZ? Mi tylko powiedziała, że w ramach NFZ w ciazy mogę zrobic piaskowanie. Ubytek tez mi zrobią, ale bez użycia lampy utwardzajacej i pewnie nie z taka plomba.
MommyTigger
Doggi o masakra!
Nie jadłaś nic ciężkostrawnego przed snem? ;-)
Jenn fakt słuszna uwaga z tą służbą zdrowia
Jakie masz te paski? Do jakiego glukometru?
Jezyk jak już tak rozdajesz pierogi to i ja wlecę
Matko nie mogę się zebrać żeby swoje ja święta polepić... Ale jak już siądę to porobie pewnie z 150-200.... A na 2 dzień uszka zostawię.
Bada ja odkąd jestem w ciąży to 2 pogrzeby mieliśmy, 2 kolegów... W wtorek teraz pogrzeb był ale nie szłam.... :-(
A tak w ogóle to dzień dobry
Ja zjadłam śniadanie i zabieram się za sprzątanie, póżniej lale jadę umyć bo u*ebana jak świnia i na zakupy, w niedziele na urodziny idziemy i dziecku jakiś prezent trza kupić, mój jutro sobie kilka drinków walnąć chce na urodziny kumpla to ja przekładam z dzisiaj masaż na jutro i mam w 4literach, też zrobię sobie dobrze 
Jenn fakt słuszna uwaga z tą służbą zdrowia
Jezyk jak już tak rozdajesz pierogi to i ja wlecę

Bada ja odkąd jestem w ciąży to 2 pogrzeby mieliśmy, 2 kolegów... W wtorek teraz pogrzeb był ale nie szłam.... :-(
A tak w ogóle to dzień dobry

jenn200818
Mommy ja mam paski Accu-Chek Performa, taki glukometr akurat w szpitalu dostałam..
MommyTigger
Jenn to inny niż ja mam
Szkoda bo mam pasków i igieł (zwłaszcza igieł) w nadmiarze i bym ci wysłała gdybyśmy taki sam miały....

jenn200818
Dziękuję
Ja też mam igieł mnóstwo.. myślę, że już wielu opakować pasków nie zużyję. ;-)
Ciekawe tylko ile jeszcze badań będę musiała zrobić..
Ciekawe tylko ile jeszcze badań będę musiała zrobić..
aob66
Moderatorka
hej
ja dzis pospalam do 11 prawie
Doggi no sny to ty masz;-) strach sie wieczorem klasc;-)
Agulqa tylko pozazdroscic takiego lekarza
szkoda, ze mam tak daleko do Poznania;-)
Gosiane dobrze, ze siusiak juz zrehabilitowany:-)
Wiecej nie pamietam heh
Milego dzionka
ja dzis pospalam do 11 prawie

Doggi no sny to ty masz;-) strach sie wieczorem klasc;-)
Agulqa tylko pozazdroscic takiego lekarza

Gosiane dobrze, ze siusiak juz zrehabilitowany:-)
Wiecej nie pamietam heh

Milego dzionka

Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja caaaaaaały dzień zalegam na kanapie... Mąż w pracy, Młoda w przedszkolu, w dupie mam sprzątanie, nic mi się nie chce, zgniję tu...
reklama
Dziewczyny dziś mnie pewnie nie będzie, chodzę jak zombie bo zasnąć juz nie mogłam wiec idę zrobić zakupy na christmas presents
Mommy ja po 18 nic nie jem bo potem mnie zgaga zabija
Nulini to ja mam dość nic nie robienia dzień kolejny i kolejnych milion misji
Mommy ja po 18 nic nie jem bo potem mnie zgaga zabija
Nulini to ja mam dość nic nie robienia dzień kolejny i kolejnych milion misji