reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
W trakcie wiercenia zęba okazało sie, ze na zębie obok tez jest ubytek. I Pani zrobiła dwa ząbki naraz. Do tego znieczulenie i wyszło kasy. Limit wydanej kasy na dentystę juz wyczerpalam w tym roku.
Bada, a jak to masz za free? W ramach NFZ? Mi tylko powiedziała, że w ramach NFZ w ciazy mogę zrobic piaskowanie. Ubytek tez mi zrobią, ale bez użycia lampy utwardzajacej i pewnie nie z taka plomba.

Doggi o masakra! :D Nie jadłaś nic ciężkostrawnego przed snem? ;-)

Jenn fakt słuszna uwaga z tą służbą zdrowia :p Jakie masz te paski? Do jakiego glukometru?

Jezyk jak już tak rozdajesz pierogi to i ja wlecę :-D Matko nie mogę się zebrać żeby swoje ja święta polepić... Ale jak już siądę to porobie pewnie z 150-200.... A na 2 dzień uszka zostawię.

Bada ja odkąd jestem w ciąży to 2 pogrzeby mieliśmy, 2 kolegów... W wtorek teraz pogrzeb był ale nie szłam.... :-(

A tak w ogóle to dzień dobry :-D Ja zjadłam śniadanie i zabieram się za sprzątanie, póżniej lale jadę umyć bo u*ebana jak świnia i na zakupy, w niedziele na urodziny idziemy i dziecku jakiś prezent trza kupić, mój jutro sobie kilka drinków walnąć chce na urodziny kumpla to ja przekładam z dzisiaj masaż na jutro i mam w 4literach, też zrobię sobie dobrze :p

Dziękuję :) Ja też mam igieł mnóstwo.. myślę, że już wielu opakować pasków nie zużyję. ;-)
Ciekawe tylko ile jeszcze badań będę musiała zrobić..

hej

ja dzis pospalam do 11 prawie:tak:

Doggi no sny to ty masz;-) strach sie wieczorem klasc;-)

Agulqa tylko pozazdroscic takiego lekarza:tak: szkoda, ze mam tak daleko do Poznania;-)

Gosiane dobrze, ze siusiak juz zrehabilitowany:-)

Wiecej nie pamietam heh:tak:

Milego dzionka:tak:

reklama
Dziewczyny dziś mnie pewnie nie będzie, chodzę jak zombie bo zasnąć juz nie mogłam wiec idę zrobić zakupy na christmas presents :)

Mommy ja po 18 nic nie jem bo potem mnie zgaga zabija :(

Nulini to ja mam dość nic nie robienia dzień kolejny i kolejnych milion misji ;)

Do góry