reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja pamiętam jak moja babcia zmarła i było ostatnie pożegnanie w kaplicy dzień przed pogrzebem.
Wchodzimy z mamą, a tam ciało centralnie na widoku, nawet nie tyle, że w trumnie, no szok...nie był to przyjemny widok...

Ja też włosy już umyłam, nawet maskę nałożyłam hehe.
Muszę jakoś przed świętami farbę nałożyć, bo kolor mi się sprał.
Nadal jest rudy, ale to już nie to samo.

Łazienkę prawie już posprzątałam.
Jeszcze tylko wannę muszę umyć, ale to poczekam aż pralka skończy prać ciemne rzeczy, bo i tak zacieki zostaną i będę musiała jeszcze raz myć.
Chyba firanki jeszcze wypiorę od razu żeby mieć później spokój.

Doggi o matko :-D niezły sen... Współczuję nocki

JEZYK dobrze Ci z teściowa ;-) tez bym pierogi zjadła

AGULQA brawo za prasowanie :-D

ALECTA ale masz dzisiaj motorek w dupce :-D :-)

Ja się wyspalam ;-) Kuba ma wolne to się wszystkim dzisiaj zajął :-D no i rozwalił nową oponę... :angry: fuck i znowu trzeba kupić zawsze coś... :-/

Cześć kobitki!
Ja wróciłam od stomatologa. Nie dość, ze czuje sie jak bokser bo znieczulenie jeszcze nie zeszło, to jeszcze zostawiłam u dentysty 340 zł :((( Bede miała doła do końca dnia z tego powodu!

reklama
No właśnie Jenn nikt Ci nie dał recepty?

A ja sprzatam w ciuszkach chłopaków. Muzykę mam na maksa, Franek jak się urodzi zamiast kolysanek będzie słuchał Grabaza i Metallicy :D

Do góry