reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Ja mam z h&m ciążowe dwie pary jeszcze dobre 36 rozm jedne 38 ale za duże są

Ja tam w normalnych legginsach chodzę na brzuch naciągam, nic się nie pruje haj lajf ;)
Musze tylko takie grube rajty se kupić bo wszystkie shelman mi zniszczył radością na mój widok :/

Tak mi się spać chciało a położyłam się i mi przeszło... Super hiper ekstra

reklama
Cześć dziewczyny :) Ja się zbieram na badania właśnie.

Ja sobie kupiłam takie ocieplane leginsy ciążowe i są świetne, a już prawie od początku noszę spodnie ciążowe z h&m jak Doggi ;-)
Udanego dnia! Matko jaka jestem śpiąca..

Ja na co dzień latam w legginsach ocieplanych, ale nie ciążowych.

Spodni kupiłam dwie pary (używki, bo na co mi nowe na 3 miesiące :baffled:) i jedne materiałowe z H&M rozmiar 38, a drugie jeansy z H&M rozmiar 40 i w jeansy ledwo wchodzę, a materiałowe są ok :wściekła/y:

Do pracy kupiłam sobie w lumpie spódniczkę mini za 4zł, rozmiar 40, która będzie do wyrzucenia, bo za duża, ale na brzuch idealna :-D

...

Tyle mam do powiedzenia o mojej nocce.... 2h snu na co komu więcej...

Oczywiście przez te dwie godziny zdążyłam mieć sen jeszcze bardziej durny nuż zwykle....
Leżałam.z T na trawie w ogrodzie on coś tam mnie bajruje a sąsiad przychodzi i mówi "jedz do szpitala, pępowina ci wisi między nogami" wiec ja biegiem po kartę ciąży i wszystkie badania i Z BUTA DO SZPITALA CAŁKIEM SAMA...

W szpitalu spotkałam zaplakana Sprite, która odwiedxala siostrę, która zwichnela rękę!
Ja czekałam sto lat aż mnie przyjmą mimo że pępowina między nogami w końcu przyjęli i mówią "musi pani jechać do tego drugiego szpitala" - ch.uj ze w zgc tylko jeden jest... Wiec znów sama z buta poszłam jak dotarłam, to porodowka wyglądała jak w krajach 3ciego świata i na małej sali takiej dwuosobowej było ze 20 rodzących z mezami trochę tłum... Oczywiście wszyscy mieli we mnie wyje.bane i zaczęłam w końcu krzyczeć żeby ktoś mi pomógł bo mam pępowine między nogami... To jedna pigula łaskawie powiedziała "połóż się na patologi na 10tym piętrze na obserwacje" i poszłam położyłam się sama po stu latach przyszła lekarka i pyta który tydz a ja Mówie ze dopiero 33 skończony a ona na to "to co nam pani głowę zawraca, trzeba bylo zostać w domu i czekać aż się urodzi....

Ręce mi opadły. Co za sen Przegięty?!

Jeny Doggi odstaw dragi, bo takich snów to nawet ja nie mam :-D

Mi się nawet dobrze spało po wczorajszej kąpieli.
Jeszcze muszę tylko przeżyć dzisiejszy dzień z potworkami i jutro po południu już Ł będzie w domku :-)

Nikola od samego rana wzięła się za sprzątanie swojego pokoju... Gdzie to napisać? :-o

Ja ostatnio mam same takie dziwne sny, wczoraj np dostałam krwotoku i tez nikt nie chciał mi pomóc "ma pani czas jeszcze" wtf

Alecta ja zasnęłam o 4tej a o 6tej ola przyszła "dzuen dobly mamusiu i tatusiu, już się wyspalam" myślałam że ją ukatrupie!

No moi łaskawie wstali o 7.45 :p
Chociaż mogliby pospać trochę dłużej, nie obraziłabym się ani troszkę.

Myślę co na obiad wykombinować, bo lodówka powoli świeci pustkami, a do sklepu nie pojadę, bo nie będę z siebie pośmiewiska robić.
O już wiem LENIWE :-D
Twaróg mam, mąkę, jajka masło i cukier też :-D
Jupi :-D

Ja nie kupilam zadnych ciazowych
Mialam zamiar, przymierzylam z 10par i zadne mi mie pasowaly :-[

Doggi jaki sen. Masakra :p

Alecta moj ł wraca dzis ok 21 :-) ale w pon znow jedzie :-(

reklama
hej!

Doggi, LOL :-D:-D:-D:-D

jenn, fakt z tą słuzbą zdrowia :rofl2:

ja sama zmusilam się do wcześniejszej pobudki, bo jadę mame zawieźć do fryzjera, a młody zawsze śniadanie męczy ponad godz., więc żeby sie wyrobić trzeba było sie obudzić, pfff

miłego dnia!

Do góry