Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a w ogóle to głupia polazłam do biedry po zakupy. potem mi się zachciało iść do lidla pooglądać co tam dziś wrzucili. i przechodziłam przez takie zadupie, więc trochę szybciej-nigdy więcej! w lidlu i tak niczego nie byłam w stanie zobaczyć, bo ciągle się zastanawiałam co mi tak bulgocze w brzuchu i czy nie mam spodni mokrych, bo jakies takie dziwne uczucie miałam jakby coś leciało!!! GŁUPIA! spacerów mi się zachciało!
Moje oczywiście miały fazę skakania i wrzeszczenia, popychania się i lania czym popadnie.
W końcu jedno i drugie w du.pe dostało i się uspokoili, bo tak to mogłam sobie gadać, prosić, ostrzegać...
A jutro caaały dzień z nimi...obym nie żałowała.
Chociaż Nikola obiecała, że posprząta swój pokój.
Mogłam to nagrać żeby nie mogla sie wykręcić
Agulqa_b wow szacun dla lekarza!!! Już go kocham! Hak się nazywa? Polecę siostrze i koleżank z poznania!!!!! Ze tez ja takiego nie mam!
Gosiane dasz rade, ważne by chorobowo młodego wyciągnąć potem bedxie luz
Nulini ale bym chciała pomelo ale ja po wszystkich owocach tylko na zgage mogę liczyć
LayDeeK ja juz dawno wszystko mam a spakować się coś nie mogę
U mnie jutro ma być 4 stopnie w dzuen
Sprite mój brzuch czasem takie dziwne dźwięki wydaje jakby skrzypial ze czasem siedzę i boję się żeby wody nie chlusnęły, i też często ze mnie leci tak ze wkładka przecieka :/
Moja godzinę temu poszła spać z krzykiem ze oba wcale nie jest zmęczona i śpiewając jak.kocha swojego pluszowego edosia i w połowie piosenki zasnęła czyli po jakiejś minucie od zgaszenia światła
aqulqa, ale ja się dobrze czułam. nawet brzuch mi się nie stawiał. tylko te bulgotanie. a tak myślę, że to chyba była czkawka, którą udało mi sie wychwycić w czasie mojego ruchu
Doggi, no to jeszcze gorzej jak faktycznie coś leci (śluz, ale wydaje się, że to coś innego). ja miałam dzis tylko takie głupie wrażenie, bo tak naprawdę susza (fuck). chyba, że mi się dupa spociła podczas tego spaceru i to dlatego
Haha Sprite ja tak mam czasem, że wydaje mi się, że wody ciekną, a okazuje się, że to trochę śluzu+spocona dupa
Wzięłam długą i ciepłą kąpiel na rozluźnienie i odstresowanie i mam wrażenie, że mi zaraz sagan pęknie, aż czuję jak mi pulsuje.
No, ale za to chociaż plecy mi sie rozluźniły, bo już tak nie bolą.