reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja miałam swojego interniste takiego spoko :-D Ostatnio do niego wchodzę a on "Ooooo a pani 2w1 widzę" i mnie skubany pamiętał jeszcze sprzed prawie roku ;-)

Jezu jak mi brzuch stwardniał i plecy bolą.... Ta.... Musiałam dzisiaj porobić porządek i w szafkach w kuchni i w papierach na raz... Chwilę posiedzę i idę kończyć, już reszta została... A połowy papierów z pracy nie mam i dopiero styczeń-luty uzupełnie braki i będę mogła datami porządnie mieć poukładane u siebie :confused2:

Przyszedł podły wąż mąż i przyniósł mi paczkę a w niej olejek do masowania małej przed porodem. Za tydzień zaczniemy masaże.... :cool2:

reklama
Hej hej ;-)

Doggi ja też tego nie widziałam :-D

AOB to będziemy wizytowac razem ;-) tez nie mam zalecanych badań żadnego ktg zresztą lekarza zmieniam... Znowu -_-

AGULQA wow ale Zajebisty lekarz! Dobrze że jeszcze tacy są ;-)

AGULQA dawaj do mnie na świeżo wyciskany sok ;-) mam pomarańcze, jabłka i marchewki ;-)

GOSIANE dobrze ze z siurkiem ok no i nie zazdroszczę :p tyle czasu z dzieckiem z domu można zwariować :-D

LAYDEEK też uwielbiam granaty!

O tak jabłka z biedronki są pyszne! :-)

JENN o matko wsadzilabym mu ten flet w d chyba :-D :-D

Do góry