reklama

Styczeń 2015

reklama
megami- zamienię posmak metalu w ustach na mdłości, wchodzisz w to???? W tej ciąży w ogóle tego posmaku nie mam, może z raz się pojawił

ewi- Po prostu dojrzały, odpowiedzialny facet. Wyszalał się już.
Mój mąż w chwili ślubu miał 28 lat, więc też okres buntu miał za sobą. Jak urodził się KAcper to powiedziałbym, że nawet ześwirował na punkcie dziecka i tak ma do dziś:-)

bada- czekam z niecierpliwością, bo ja w gotowaniu to Magda Gessler nie jestem :)

Wiecie co, powiedziałam wczoraj mojemu, że większość z Waszych mężów sprząta i gotuje, na co Jarosław mówi, żebym Wam powiedziała, że On mnie nie bije :)))) No to się chwalę hahaha.... A tak serio to mój ma kilka popisowych dań np. spaghetti i wątróbkę ale za to robi wszystko sam łącznie z remontami i naprawami samochudu więc narzekać nie mogę. Jak byłam młodsza to zawsze chciałam mieć męża co nie łowi ryb, nie ogląda piłki nożnej i będzie złotą rączką jak mój tata, no i udało się :))))

Ostatnia edycja:
jezyk życie go wszystkiego nauczyło - bieda. Mój ma teraz 33 lata. Za dzeckiem też szalej, ona woli go niż mnie:(

Kiedys chwaliłam na forum męża a jedna z dziewczyn napisała kurde to musi być bardzo paskudny. Myślałam że padnę haha

Aza haha ale tekst:) rozbawił mnie:)

Ewi zapomniałam Ci napisać, że fajną sobie pamiatkę z podróży poślubnej przywieźliście hehe...

Gochson Ty to się tych leków nabierzesz a te w brzuch najgorsze. Najważniejsze jednak aby z dzidzia było wszystko ok.

Co do obiadu to dziś robię gulasz.

Aza najlepsze że młoda była z pierwszego cyklu starań a teraz w 13 cyklu dopiero się udało, nie licząc po drodze pustaka.

jezyk dokładnie to najważniejsze;)

Ja tam w domu nie mam ideału :-D
Wnerwia mnie czasem jak nikt, czasem mam ochotę go rozszarpać, ale nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu, jest cudownym ojcem i za to mogę czasem przymknąć oko na jakieś niedociągnięcia ;-)

reklama
Ja bardzo lubię mieć wszystko ułożone tak jak ja tego chcę. Zaplanowałam że ma być ok 3 lat różnicy a tu psikus 4 będzie:)

Pizza się już piecze;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry