reklama

Styczeń 2015

Gochson ja tam bym wolała być na takim etapie co ty, chętnie bym sobie polezala ale nie mogę bo szyjka mi się nigdy nie skróci :( a to już ostatki dasz rade :)

Skończyłam lepic pierogi, że 100szt wyszło;) a teraz konam

reklama
Agulqa_b podstawa to dobre ciasto, a ze tesciowa mnie nauczyła swojego to wychodzą super, ja je sklejam widelcem niestety bo nie umiem tak pięknie wywijac jak tesciowa ale ważne ze smakują dobrze :)

Na Facebooku na mojej stronie ciastowo napisałam jak robić ;)

No mnie niedługo też czeka lepienie pierogów żeby na święta mieć już zrobione.
Na razie jutro czeka mnie robienie kapusty zasmażanej do kotletów z cycków:-)

Alecta no ja właśnie juz na święta je zrobiłam, jak tesciowa Ole przywiozła to jej mówiłam żeby mię robiła bo ja już zrobiłam myślałam że zdechnie z zadowolenia, mówiła ze z nieba jej spadlam bo jej się nie chciało robić :P

Po turnieju wszyscy psdlismy i poszlismy spać. Cyprian grał z rocznikiem 2008 i 2009 (on jest 2009) i dziś przeszedł samego siebie i strzelił 11 bramek!!! Dobrze że mu nic nie obiecywałam za strzelona bramkę :P
Kręgosłup mi nawala chyba padne dziś z bólu.

Ja mam tel. 5.5 cala więc też z cegłą przy uchu, ale bardzo go lubię :)

Ja tam nie ludzilam się na bezstresowe wychowywanie mając dwóch chłopaków, a teraz jak dojdzie trzeci to już tym bardziej.

Laydeek- super z wózkiem.

Doggi- jak obudzić syndrom wicia gniazda??? Bo w trzeciej ciąży to całkiem mi zasnął. Chciałabym żeby ktos mi wszystko pokupowal, poukladal, popral :P

reklama
Jeżyk spoko mi w tej ciąży też się jakoś nie objawia.
Czasem mnie coś napadnie tak jak wczoraj na sprzątanie chałupy, ale później znowu zasypia na długi czas :-P
Może jak już będzie po świętach i będziemy rozkładać łóżeczko itp to będzie inaczej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry