reklama

Styczeń 2015

Kuzwa wcielo mi posta :/// nie mam sily pisac znowu. Ehh. W skrocie napisze ze tez chce starszaka angazowac w opieke nad braciszkiem bo on wogole lubi pomagac i uczestniczyc we wszystkim.

Doggi gdzie te twoje pierniczki? Bo nie moge znalezc na przepisowym a w planie pieczenie w tygodniu mam :)

reklama
Gosiane na moim blogu, wrzucałam link na przepisowym ale dam jeszcze raz tutaj Ciastowo

Alecta feels like insomnia aaa... Witaj w klubie.

Jaki dobry film oglądałam "wielki Mike" na faktach. Super! Mój stary 3 razy płakał (nie był smutny film po prostu T się wzruszył.... Ale wiecie jak to z nim jest :P)

KOLEJNA MAMA GRUDNIOWA, A GRUDNIA JESZCZE NIE MA, SZALONE! :)

A mój od dwóch dni tak kopie ze masacra, jajniki i.okolice mam tak obolałe ze teraz nawet jak lekko smyrnie to boli strasznie :/ mała podla gadzina

Doggi co za głupia piosenka :-P że też musiałam na nią przypadkiem na yt trafić :-P

Grudniówki ładnie szaleją.
Pewnie każda na święta chce już być z maluszkiem w domu :-)

A Tom widzę jak mój Ł ostatnio na filmie komediowym :-P

Eh tak bym chciała zasnąć.
Mam całe łóżko dla siebie i nie mogę go wykorzystać.
Co z tego, że nie swoje, ale nie muszę go z nikim dzielić :-P

Alecta wiedziała komu się ukazać ;) dlatego ja tylko pink ostatnio słucham, potrafią mnie jej piosenki rozbawić ;) i stars tv i jest ok ;) choć dziś calyvdzuen chodzi mi po głowie ten głupi Craig David ;(

Ja mam nadzieje że grudniowa nie będę, niech i nawet ten 01.01 będzie byle 2015 choć mój upiera się przy 28.12

Ten mój płacze oglądając reklamy, nie mam nic na jego usprawiedliwienie :P

Tez mam cały wyro dla siebie mój dorwal się do.ps3 i kierownicy i jeździ całe noce w wyścigach :P młot :P

Doggi mój to gra na ps4 ale jak jestem blisko, jak już mówię, że się kładę to on od razu też ;-)

Strasznie wcześnie jest i na pewno potwornie zimno… Nienawidzę wstawać jak za oknem ciemno jak w d.upie.
Udanego dnia!

My moze dzis pierniczki zaczniemy robic
Chxe zrobic jedna partie ne probe ;-)

Kuzwa jestwm jak zombi
Nie dosc ze nie m8glam zasnac
To ł cala noc ske meczyl wstawal itp bo po wawiw boli go jesacze brzuch i do tego napieprza go jego operowany x czasu temu bark
Ckekawe jak mi przy dziecku z ta reka bedzie pomagal

Elutka na Ciebie mam foxha :-P
Snilo mi sie ze wprowadzilismy siemobok Was
I zglosilas na policje ze rzekomo tyyyyle kasy mamy i ciekawe skad skoro ciaglem domu siedzimy i naraekamy
Cala noc z Ł tlumaczylismy sie policjantom
Dodam ze to bylo teraz czyli ja z wielkim brzuchem siedzialam beasilna i sie tlumaczylam :-P
Ale sie wkuraona na Ciebie obudzilam :-P

Tak w ogole daien dobry

Agulqa haha dobry sen, Elutka jak mogłaś :-P
Wstydź się :-P

Czuje się jak zombie.
W końcu udało mi się zasnąć, ale budziłam się co chwilę, później Nikola przyszła i ciągle coś gadała sama do siebie więc ją wygoniłam, ale co z tego jak zasnąć już nie mogłam.
Tyle tylko, że Ł się dzieciakami zajął, a ja poleżałam jeszcze.
Dobrze, że zupę już wczoraj sobie zrobiłam więc na dzisiaj tylko kapusta mi została

reklama
Dzień dobry ;-)

Agulqa co za sen :-D

Ja pierniczków nie robię, nie mam cierpliwości. Raz zrobiłam i powiedziałam nigdy więcej... Niezbyt mi zmiękły do świąt i byłam zła , chociaż ogólnie bardzo dobre były.

W tym tyg będę robiła pierogi , kapuche z grochem , z pieczarkami i bigos. Odpuszczam grzybki w tym roku na rzecz pieczarek.... Więc uszka też z farszem pieczarkowym... ale to za 2 tyg. Na zakupy świąteczne jutro chyba już pojedziemy. Doggi widziałam że pisałaś tutaj że podawałaś na ciasto na pierogi przepis i farsz, na tym z przepisami znależć nie mogłam możesz podać mi link żebym zobaczyła sobie? :)

U nas -3 niby.... idę śniadanko dokończyć ;-) Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry