reklama

Styczeń 2015

Jenn mój tak naprawdę gra głównie gdy ja juz jestem w łóżku wiec kit z tym,bo ja i tak siedzę i próbuje spać i mój nie jest mi do szczęścia potrzebny :P
T dostał zakaz kupna ps4 ale i tak stwierdził że mu zbędne bo kiedy ma fajnych gier :P

Agulqa_b może niech pójdzie do.lekarza z barkiem uszkodzenia w stawach lubią nawracać co kilka lat, tak mi teść mówił jak kolano mi robił
Niezły sen ;)

Alecta u mnie postęp zasnęłam kolo 3ciej :P ola wstała o 6tej ale jej bajki włączyłam i dalej spałam do 9tej

Mommy zrób z mojego przepisu pierniki one są dobre zaraz po wyjęciu z pieca i mogą leżeć długo, spróbuj są super.

Bada to ja wczoraj o dziwo spoko, ale dziś jak wstałam to mnie tak rwalo podbrzusze i krocze ze chodzić nie mogłam, w sumie to nadal nie mogę :/ ale już trochę lepiej
36tc wow szaleństwo!!!!

reklama
mnie to najbardziej boli kość łonowa czy to jest to spojenie nie wiem nie rozrużniam,ale jutro mam wizytę i się poskarżę,bo w nocy to przekręcić się z boku na bok nie mogę tak boli

życzę dnia bez bóli,kto może niech odpoczywa

Jenn ha oficjalnie nie muszę ale wypadałoby pójść z dzieckiem na spacer bo jak siedzi w domu to dostaje ptapty

Bada ze tez prxy niedzieli te wewnętrzne dzieci nie dają odpocząć :P

Jezyk jakiś głupot? Rano bolało jak na okres, teraz to takie uczucie klucia czy szarpania w podbrzuszu i w kroczu jakby miało mi rozerwać ale to tylko jak wstaje

Agulqa_b może niech pójdzie do.lekarza z barkiem uszkodzenia w stawach lubią nawracać co kilka lat, tak mi teść mówił jak kolano mi robił

No włąśnie wiemy , że się nawraca tyle że Ł był u lekarza. no i teraz ma 4 śruby w barku i już nie było do czego przykręcać, więc teraz będą musieli mu przykręcić do żeber i już nie podniesie ręki tak wysoko i L4 minimum pół roku. więc zwlekamy z tym jak możemy mimo, że czasem bark mu wypada tak o dla zasady. siedzi siedzi i bach. no ale cóż zrobić.... tego nie naprawimy juz :(

a idzcie z tym snem :P
wkurzyłam sie i tyle :P
takie kolezanki mam na bb ;)

Jak bark wypada to mu spartolili operacje, bo bark tako sobie nie może wypadać, mój szwagier ma z barkiem podobnie i w przyszłym roku czeka go operacja kolejna bo bark ma zajechany tak że nie wiedzą w co ręce włożyć

Doggi no ł mial tak przy pierwsze operacji. Powiedzieli mu ze przykrecaja sruby ale bylo tak zjexchane ze mowili mu ze moze sie tak atacmi wtedy juz tylko do zeber. A my chcemy to odwlec jak najbardziej sie da

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry