Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No my teraz mamy nikon d3000. Ale kurde, wkurza mnie bo Ł nie umie go dobrze ustawic, ja tym bardziej a na auto niby jak ma robic to czasem milion razy traeba kliknac bo ostrosci nie lapie
No i nie widzimy jak robimy zdjecie na tym ekraniku tylko trzeba oko do dziury wkladac
Agulqa- a nie masz takiego przycisku kolo ekranu na gorze z prawej strony? Taki okrągły i go musisz na dół przekrecic i wtedy zmieniasz, że jak robisz zdjęcie to nie musisz w okienko patrzeć. A to lustrzanka?
Hmm ja w swoim canonie mogę fotkę też przez ekranik robić, ale nie używam tego w ogóle.
No chyba, że robię jakieś zdjęcie prawie, że na leżąco
Tak samo nie lubię używać automatu, bo zazwyczaj wtedy zdjęcie wychodzi nie takie jak chcę i na siłę portrety mi robi z lampą, a za to w szkole zawsze zjeb.ki dostawaliśmy, że używamy wbudowanych lamp.
Drzwi się otwierają.
Ł mówi, że sam nie wie jak to zrobił, ale zrobił i jeszcze jutro jak do pracy będzie wychodził to sprawdzi.