reklama

Styczeń 2015

reklama
Ale piszecie....

Aga- fajny portret, pewnie pękasz z dumy :)

Bada- ja rzucałam z tabexem i serdecznie polecam ( podobno to samo co desmoxan) Nie palę od sierpnia bo wiedziałam, że od stycznia będziemy planować dzidzię. Paliłam 15 lat- znajomi do dziś nie wierzą, że nie palę... Ale przytyłam 5 kg, i w sumie nie jestem jakoś szczególnie zadowolona z siebie - ja zawsze paliłam- no z przerwą na pierwszą ciążę i powiedziałam, że jak urodzę drugie to zacznę znowu :eek: no chyba, że się coś zmieni :-D

U mnie mąż starszy o 2 lata, byliśmy parą w liceum, później się rozeszliśmy i po kilku latach spotkaliśmy się przypadkiem i tak zostało, :-) i tak sobie żyjemy od 7 lat :) Bałagani, czasem coś ugotuje, dużo gra na kompie ale ogólnie jest nieszkodliwy:-D jesteśmy szczęśliwi, spełniamy swoje marzenia a to jest najważniejsze :-)

Gucio dostał się jednak do zerówki szkolnej, ależ jestem szczęśliwa :-):-):-):-) a na festynie z okazji dnia matki,dziecka i ojca odśpiewał piosenkę, wziął prezent i powiedział, że chce iść do domu bo za głośno he he

malinka to fajnie z tym przedszkolem :happy: ja zawsze mówię,że nie ma szczęśliwszego małżeństwa od nas :-D
Doggi to widocznie szybko masz brzuszek,ale potem nie jest jakiś ogromny po prostu szybko się ujawnia :-Dniech cały świat wie,a co

bada m. Dokładnie mi bardzo szybko wybiło a potem od 6 miesiąca nie rósł ;)

malinka 12 kg przytyłam przy porodzie zgubiłam 9 ;) ale za to później miesiąc po urodzeniu zaczęłam strasznie tyć i mię mogłam ogarnąć tego (hormony mi chyba dzikowaly)

Właśnie miała też pisać, że u Ciebie doggi w 14 tc i po terminie brzuszek prawie taki sam :)

Gratulacje dla Gucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zakończyliśmy biały tydzień i teraz będziemy odpoczywać! Kacper jeszcze wyżera bombonierki komunijne, a Cyprian właśnie ogląda katalog Avonu i musi wszystkie zapachy "wywąchać":-)

Głodna jestem, a jeść nie mogę. ratunku!!!!
Ja jestem z tych co ani na grzyby ani na ryby, nudzę się tam niemiłosiernie. Lubię kino, jakieś parki rozrywki, wypady w góry i nad morze, z takich "lżejszych" rzeczy to spacer z psem i jazda rowerem.

Rzucałam palenie z Desmoxanem i udało się za pierwszym razem, nie paliłam pół roku i potem zaczęłam bo... po prostu lubię palić, rzuciłam dlatego, że dzieci strasznie płakały, że umrę na raka jak będę palić. Potem paliłam chowając się przed własnymi dziećmi:szok::cool2:, no a teraz wiadomo, nie truję swojego dziecka.

jezyk, bada- dziękujemy :tak:

Rzucałam palenie z Desmoxanem i udało się za pierwszym razem, nie paliłam pół roku i potem zaczęłam bo... po prostu lubię palić, rzuciłam dlatego, że dzieci strasznie płakały, że umrę na raka jak będę palić. Potem paliłam chowając się przed własnymi dziećmi:szok::cool2:, no a teraz wiadomo, nie truję swojego dziecka.

Ależ ja Cię rozumiem, też lubię palić i już !!!

malinka 12 kg przytyłam przy porodzie zgubiłam 9 ;) ale za to później miesiąc po urodzeniu zaczęłam strasznie tyć i mię mogłam ogarnąć tego (hormony mi chyba dzikowaly)

Ja do 5 miesiąca przytyłam 10 kg- ale zawsze miałam tendencje, poza tym zero mdłości, jadłam wszystko i ciągle aż wykryto cukrzycę ciążową i wszystko spadło taką dietę miałam- 2 dni po porodzie spodnie sprzed ciąży spadały mi z tyłka :sorry:

Teraz już mi zaczynają cukry wariować, mam mierzyć, zapisywać co jem i za miesiąc krzywa cukrowa :-( więc zabawa z dietą zacznie się na nowo :-( Może któraś z was też miała ?

m wcześniej rzucił z plastrami niqitin,ale też lubi palić i myślę,że jeszcze nie raz do tego wróci,a tabex i desmoxan to jedno i to samo,skład ten sam,tylko kształt tabletki inny :-p

Co do tycia to też mam tendencje do dodatkowych kilogramów ,ale w sumie ciąża to stan kiedy można trochę sfolgować,bo poza tym czasem zawsze dbam o figurę,chociaż już jestem po 30 i może być trudniej zrzucić niż 10 lat temu:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze wszystkie same żuciłyście palenie a mnie poprostu odrzuciło od fajek a uwielbiam palić moje miętowe fajeczki
oczywiście teraz nie mogę bo odrazu mnie mdli może uda mi się żucić całkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry