reklama

Styczeń 2015

O kurka ale naklepalyscie. Ciekawe zwiazki macie gdziescie byly jak pisalam prace magisterska :p o manipulacji w zwiazkach partnerskich :D

Ja jestem choleryk co na sercu to na jezyku. Moj M to ostoja spokoju. Przed dzieckiem czesciej sie awanturowalam, ale odkad T sie urodzil jakos tak spokojniej do wszystkiego podchodze. Moj M nie pije nie pali jak imprezujemy to razem. Ale raczej z mala iloscia alko.

Moj ojcie jest alkoholikiem, M nie tyka przez to alkoholu. .. bo we mnie to poprostu wzbudza obrzydzenie :/

Co do kolegow mysmy pierwsi zalozyli rodzine i koledzy sie wykruszyli, bo M przestalbyc rozrywkowy i ma wredna babe
... biedny ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
bada- nie do końca to samo, bo desmoxan nie zawiera w ogóle nikotyny w swoim składzie, tylko substancje, która "wyrzuca" nikotynę z organizmu i dlatego przez trzy pierwsze dni możesz jeszcze palić biorąc tabletki, a tabex ma inny skład. Ale działanie tych wszystkich środków jest takie samo, jeśli ktoś chce rzucić... to rzuci, czy to tabex, desmoxan czy niqitin:-p

aguś- mnie teraz też odrzuciło, bo po tamtym rzucaniu po pół roku znowu zaczęłam, no ale nie chciałabym już wrócić do fajek

kurcze wszystkie same żuciłyście palenie a mnie poprostu odrzuciło od fajek a uwielbiam palić moje miętowe fajeczki
oczywiście teraz nie mogę bo odrazu mnie mdli może uda mi się żucić całkiem

to ja tak miałam w pierwszej ciąży... później jak już mi się chciało znowu to brzuch już był spory, obejrzałam jakiś filmik o paleniu w ciąży i absolutnie nie było mowy o fajce. Teraz musiał rzucić świadomie jeszcze zanim zaszłam w ciążę...

ja rzuciłam w pierwszej ciąży ,dzień po pozytywnym teście,ale jak idziemy na sylwestra lub wesele to przy alkoholu sobie popalam :laugh2:

Żelka to u mnie powód braku sympatii do alkoholu jest ten sam ,a i kolegów również :happy:

no nie wiem jezyk czytałam obie ulotki i skład ten sam tylko substancje pomocnicze różne a i sposób postępowania ten sam-tabletka co 2 h,nie więcej niż 6 na dobę i po 3 dniach raczej już nie powinno się palić

Ostatnia edycja:
Mój.mąż rzucił fajki po 12 latach palenia bo stwierdził że pora to zakończyć (po pijaku jak prawil swe filozofie) i od tamtej pory ani jednego nie zapalił a palił paczkę dziennie!
Wiecie jaki był jego sposób?! Uznał to za słabość a on nie oddaje się słabością i to on kontroluje czy chce palić a nie fajki za niego decydują i teraz zapach fajek go odrzuca od pierwszego dnia nie miał ochoty juz palić ;) ten jak sobie coś wkręci to nic go nie zatrzyma ;)

To ja rzucilam w pierwszej ciazy ale w wielkich bolach... ciagnelo mnie okropnie. Pomogla mi jelitowka ktora zlapalam i zyganie dwudniowe prawie non stop. Od tamtej pory nie moge ... smierdzi mi, przytyka jak eejde w opar i zaraz mnie glowa boli. Nawet nid wyobrazam siebie z fajka teraz. Nie umiem :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

ja kiedyś pracowałam Urzędzie Miasta w komisji ds. rozwiązywania problemów alkoholowych tz kierowałam alkoholików na badanie do psychiatry a potem do sądu na przymusowe leczenie odwykowe i też mam wstręt do alkoholu a alkoholika wyczówam z daleka ochyda

O kurka ale naklepalyscie. Ciekawe zwiazki macie gdziescie byly jak pisalam prace magisterska :p o manipulacji w zwiazkach partnerskich :D

:-D:-D:-D:-D to byś miała co pisać he he

jezyk, bada- ja czytałam,że to to samo tylko tebex był pierwszy i był tylko na receptę, nie zawiera nikotyny.

doggi- ja też sobie tłumaczyłam, że nie może tak być, ze fajki zaczęły kontrolować moje życie... jakoś to pomagało :tak: poza tym w pracy do pacjentów śmierdząca dymem... argumentów miałam sporo,może uda mi się nie wrócić

U mnie tak jak u żelki- ojciec alkoholik i do tego awanturnik więc swoje przeszłam i mój mąż o tym wie. Koledzy tez byli u męża dopóki imprezki były co tydzień, jak P. założył rodzinę i nie chciał balować to wyciągnęli wnioski, że to przez mnie i zostali nam sprawdzeni przyjaciele, dwie rodziny, co do których wiemy, że zawsze możemy na siebie liczyć, choćby nie wiem co.

bada- ja tam nie wiem, lekarz mi tłumaczył, że to niby inny skład

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry