reklama

Styczeń 2015

Witam :-)

Doggi ja na plecach nie leżę :-( Ale brzuch wysoko, bo mnie skóra piecze. Ok, położyłam się na te 2s :D zmieszczę 1 paluch, max 2.

Współczuję wyjazdów, mój na szczęście nigdzie się nie wybiera (póki co)...

Agulqa jeden plus, że to pierwsze dziecko i nie musisz się martwić o opiekę dla starszaka. Dzwonisz po taxi i Cię nie ma. Ale zupełnie rozumiem! Też bym tak nie chciała sama... :no:

Alecta
gratki przespanej nocy! Powodzenia w zusie!

31 dni do końca, czyli 9 miesiąc rozpoczęty :szok:

reklama
Chyba Stachu dokonał obrotu!!!! Już czekam na położną i gina. W poczekalni siedząc zaczął się rzucać i potem nagle parcie na pęcherz... Matko chyba psikusa zrobił i tuż przed wizytą obrócił się. Zaraz się okaze :)

Cholera... Nie ma dziś mojego gina, znów ta niekompetentna szm.ata co raz mi na wizycie mówiła że ona mi nic nie poradzi bo ona nie zna mojego przypadku i ta sama co fochy miała ze dziecko się rusza w brzuchu i jej przeszkadza.... No KUR.WA za co ta piz.da?!

Alecta supee ze pospalas troche, ja budzilam sie o 1,4,5 i juz zasnac niw moglam
W koncu sie udalo i spalam do 7

Jezyk on mowi ze chxe bo beda osobu co wyniki robia wiec tezmcos sie dowie ciekawegp
Z drugiej strony nie wie do ktorej w banku bedzie itp
Wyjdzie samo pewnie

Ja o poczatku na lezaco moge tak reke wsadzic ;-)

A ja zaczelam liczyc ruchy i na 5tym maly sie wylaczyl i koniec

Doggi, spokojnie. Jak co to opier***l babsztyla i koniec. Kciuki za główkę na dole. A to tak może być, że go po prostu nie ma i ma zastępstwo?

Kopnijcie mnie w du*e. Tak i się nic nie chce od kilku dni...prawie nic nie robię, chata zapuszczona. Jakby ze mnie powietrze uszło. Nie wspomnę, że nawet z mężem się ostatnio nie przytulamy w łóżku bo mi się nie chce. Toż to nie ja :-p

reklama
My z Ł jak jutro sie zaczniemy tulic to skonczymy w pon przed jego praca ;-)
Tyle ze nam samo przytulanie sie chyba zostalo skoro rozwarcie juz jest

A male syrki dalej matke w du.pie maja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry