reklama

Styczeń 2015

reklama
Z tymi kontrolami z ZUSu to są kpiny czasami.. Do znajomej przyszła kontrola jak była w 9 miesiącu ciąży, tak tylko sprawdzić czy faktycznie jest w ciąży. Ja rozumiem, że mają swoje procedury i w końcu te etaty kontrolerów muszą być uzasadnione..ale bez przesady.
U mnie póki co nikt się nie pojawił, a w sumie zus mi płaci od miesiąca. Mam nadzieję, że nie będzie mi dane doświadczyć urzędasów w moim mieszkaniu!

Dzisiaj mam bojowy nastrój przez to niewyspanie, a jeszcze po lekarzu jadę rozmawiać z kierowniczką odnośnie nieszczęsnej umowy. Ale obawiam się, że ona nic nie załatwi w centrali.. :-(

U mnie też 2000 i nie wiem o co wam chodzi :-D :-D

ALECTA będzie dobrze ;-) ale nie dziwię się że masz stresa :-/

Ten brzuch mój o tak wyglada o to wam chodzi? Ja tam całą lape wsadze :-P

Załączniki

• 1417680216582.jpg
    1417680216582.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 1417680226708.jpg
    1417680226708.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 51
Ta ilość zależy od ustawienia ile postów na stronie chcecie widzieć :) Standardowo wychodzi na to, że jest stron 2001 właśnie, ale to można zmienić :-)
femme ja też podobnie mogę tak czasami całą rękę włożyć, a czasem mniej.. to zależy jak się mały ułoży ;-)

Femme ja mam dokładnie tak samo!
I zastanawia mnie to bo na tym etapie brzuch pod cycki powinien być chyba, bo macica przecież już dorodna. Ja miałam wyżej ale ostatnio tak mi zszedł nisko i mówię z ola to tuż przed porodem nie miałam tak nisko jak teraz. Ciekawe od czego to zależy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry