reklama

Styczeń 2015

reklama
Aza watpie bo on tam raz ze prawie nikogo nie zna, dwa ze wiekszosc na pewno bsdzie pic a trzy ze to jednak ok 40km bedzie...
Poza tym nz pewno od rana pewnie ld 8 lub 9 bedzie wbanku i prosto z banku by jechal na ta impreze
No i kij wke o krorej by wrocil, niby ten autokar ale ma wiem jak to jest, zawsze opoznienia i nikt nke odwiezke jego pierwszego bo tak chce...

Mommy mi nie chodzi nawet o sam porod bo sama noe zamoerzam za szybko jechac tylko o to ze po ostatniej akcji jdstwm juz przewrazliwiona
I zdecydowanie lepiej mi jak ł jest przy mnie a nie np jego mama czy tata, to chyba normalne

Aza o ja tez tak chce jak w pierwszej ciazy aby mi wody odeszly;p

Doggi u mnie na wieczor tez non stop skurcze brzucha. Ostatnio nic nie powodowaly. Zobaczymy co jutro wieczorem gin powie:)

Dobry:-)
Jenn pewnie przezywasz stąd pobudka tak wcześnie, ja od 6 na nogach:-)
Doggi już bliżej końca a grudzień zleci szybko ;-)
Agulqa ja to nie wiem czy bym puścił ma swojego na imprezę gdzieś dalej na tym etapie ciąży. .chyva bym się trochę bała, że coś się zacznie..
Dagi i tu się z tobą zgadzam, że co w domu to w domu :-) ja tym razem mam zamiar w ostatniej prawie chwili do szpitala jechać i ram spędzić minimum czasu ;-)
Aza ty to jak nie w rozjazdach to na imprezach hihi
Mi już dzisiaj trochę brzuch odpuscil, ale nogi bolą w udach okropnie czasami
Miłego :-)

Hej
I ja juz nie spie
Odliczam do jurra do 20

Elutka jeszcze tak myslalam ze jzk hotel nie bedzoe mega drogi to pojade z nim i bedziemy tam spac a w razie w weame torbe i w toruniu urodze ;-)
Fajnie by bylo jakbu pojechal bo maja bys durektorzy oddzialow, menagerowie i osoby z najlepszymi wynikami
Ł ma byc w tej ostatmiej grupie. Jest od pazdzkernika i kazdy oh i az ze takie ma wyniki
Sama juz nie wiem

Witam, mój panicz oddelegowany :) Dziś jadą tramwajem na jakieś warsztaty. Trafił do grupy gdzie kilka razy w miesiącu mają wyjścia, fajnie :)

Agulqa rozumiem strach. Co na to Ł?

Elutka a co, jak szaleć to szaleć :)))

Powodzenia wizytującym :)

Agulqa też jest to jakiś pomyśl. ..no ale faktycznie jak ma być taka śmietanka to zawsze warto być. .hm qrcz e
.e może nie będzie tak źle :-):-)
Dobilysmy 1000strony!!!

Agulqa, a ja uważam ze powinien pojechać :) Tylko niech Ci załatwi opiekę na ten czas. Jest dopiero grudzień, rodzic jeszcze nie zamierzamy. Ty będziesz grzecznie leżeć i pachnieć.
A co ja mam powiedzieć jak mój G 4-5 stycznia leci do Anglii w delegacje. Twój bedzie 40 km. Gdyby coś, wzywa taxi. My się tu Tobą zajmiemy :-)))))

reklama
Dzień dobry! :-)

Agulqa rozumiem, ale nie szalej z tym porodem :-D Poczekaj jeszcze troche ;-)

Wstałam i od rańca już piore, tyle naszego prania się zebrało, że głowa mnie boli....Szkoda , że nie mam jakiegoś pokoju suszarni bym wtedy porozstawiała suszarki i prała i prała - oh moje marzenie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry