reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami Ty lepiej trzymaj kciuki bym zdazyla do swiat ;-)

Ja wale
Jak leze to jest ok a jak tylko wstane to takie skurcze mnie lapia ze hoho
A jutro musze jechac do miasta kupic ł cos na mikolajki ;-)

Uff w końcu w domu.
Nie mam już na nic siły więc na kolacje zamówiliśmy sobie pizze, a co tam ;-)

Megami ja ostatnio tak miałam jak dzieciaki w domu ze mną zostały kiedy auta otworzyć nie mogłam.
Miałam tylko jedno opakowanie sera i ledwo dla mnie starczyło.
Dosłownie kilka sztuk zjadłam :-P

Z męża się śmiałam, bo podchodzi do mnie w kuchni i pyta "to co ma.się Tobą w nocy zająć prawdziwy mężczyzna?" na co ja "a co jakiś Twój kolega przychodzi?" haha
Lubie go tak czasem zgasić :-P

NULINI ja nie ważne ile i czy w ogóle śpie w dzień i tak zawsze zasypiam po przyjaciołach czyli jakos po 23 :-P

ALECTA super ze tyle dzisiaj załatwilas ;-) buhahaha to mu pocisnelas :-D

JEZYK pod poduszkę? U nas do buta się wkłada ;-) fajnie macie z tymi słodyczami

Ja zrobiłam ciasto na jutro bo w szkole Nina ma koncert i taka akcje dzieci dzieciom ;-) zabawa na Mikołajki i przy okazji zbierają kasę dla biednych rodzin i każda klasa organizuje jakieś przedmioty na licytację itp. No i kiermasz z ciastami to się zgłosiłam że zrobię ;-) teraz mi pachnie i mam ochotę je zjeść :-D chyba jeszcze babeczki zrobię :-P

U nas też do butów się zawsze wkłada prezenty.
Jutro muszę dzieciaki przycisnąć żeby swoje buty wyczyścili.
W Pepco wzięliśmy Nikoli taki domek z małymi zwierzątkami, a dla Tymka samochodzik.

reklama
My też w tradycji czyściliśmy buty i do butów było. Z racji wielkości Mikołaj dostanie w torebce świątecznej.
Zrobiłam dzisiaj kilka kartek, ale oczywiście przy M nie idzie, więc mogę tylko robić jak będzie w przedszkolu. Plecy mnie dzisiaj coś bolą. Pewnie od nadmiaru siedzenia.
Prezenty właściwie mam załatwione. Zrezygnowałam z elektrycznej maszynki dla m. bo nie byłam pewna czy będzie mu dobrze służyć, a nie chciałam wydawać 400 zł w błoto. Młody już prezenty ma na uro., imieniny i gwiazdkę: hot weelsy na ścianę, znikopis, grę angry birds zręcznościową i ciastolinę. Mojemu kupiłam czapkę do biegania i taki pas z bidonami na dłuższe biegi. Ale sama to nie wiem co chcędostać. Mój mi się pyta, a ja nie wiem co powiedzieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry