reklama

Styczeń 2015

reklama
No dobrze, że ta ciąża nie jest urojona, bo musiałabym sprzedawać tą całą wyprawkę, którą już mam :-P
Najważniejsze, że mam to już za sobą, mam nadzieję, że nie zdążą mnie już więcej razy skontrolować.
Teraz mam zamiar się cieszyć zakupami :-P

Ja niedawno się obudziłam... I dalej bym poszła spać co za dzień :-/

Alecta dobrze ze to juz za Tobą ;-)

Emilchen powodzenia dzisiaj no i zdrówka!

Co do wód to od razu bym jechała na co to czekać... Zanim w szpitalu Cie przyjmą i ogarną wszystko to zdąży dość czasu minąć po co ryzykować najwyżej posiedzę dłużej w szpitalu ale przynajmniej dziecko pod odpowiednią kontrola będzie ;-)

Alecta i masz z glowy!

Mi wody odeszly o 16.00 a o 17.00 bylam juz przyjeta do szpitala. Ale ze mnie tak sie lalo jakby ktos kran odkrecil...wsio do wykrecania! Od razu po przyjeciu zrobili mi usg zeby sprawdzic stan i ilosc wod plodowych. Tak wiec nie wyobrazam sobie czekac:) Skonczylo sie cc bo zero rozwarcia. Sąsiadce zza plotu wody odeszly o polnocy. Dopiero o 2.30 byla w szpitalu i od razu na stol cc bo cos sie dzialo (nie pamietam co). Kazdy przypadek inny bo zas znajoma urodzila sn 25godz.od rozpoczecia odchodzenia wod.

alecta, no kamień z serca!!! Teraz udanych zakupów :-D

femme, ja też dziś padłam na godzinę i już czuję tą masakrę z zaśnięciem wieczorem :-(

Jak długo można żyć o samej coca-coli w ciąży?
Bo na myśl o jedzeniu od razu mi słabo :confused2:
Kocham jelitówki...

reklama
miłego popołudnia :happy2: dopiero po 13 dotarłam do domu,obiad i teraz nadrabiam bb :happy2: mam ładny ząbek i powiedziałam do pani dentystki,że przyjdę w drugiej połowie stycznia ,bo teraz juz koniec ,a u internisty dostałam skierowanie do kardiologa i mam iść jeszcze przed porodem,zobaczmy jutro będę dzwonić,ale wątpie,że bez kasy sie uda :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry