reklama

Styczeń 2015

Jenn nie mialam wskazan co cc, mala miala jeszcze duzo wod a ktg bylo idealne wiec podali oxy. Wtedy zaczely sie mega skurcze, potem drugi raz ale bez efektu wiec po 12-13godz. mialam tą cesarke. Od razu robiliby jesli mialambym wskazania do cc jak teraz. A tak musialam sie pomeczyc:)

reklama
alecta super z tą lalka :happy2: ja też dzis prezentowo kupiłam Mikołajowi helikopter w biedrze pod choinkę ,sobie czapę,Antosiowi 2 bluzki w Lidlu już mierzył i się ucieszył,a dla P portfel od mikołaja św.;-)

My pod poduszkę słodycze i mamy o tyle łatwiej, że P.dostaję z pracy wielkie torby wypchane słodyczami za ok.100zl. Więc to ląduje pod poduszką. W tym roku widziałam, że nawet maskotkę dali ;)

Alecta- super!

Bada- u Ciebie też widzę mikolajkowo :)

My zamówiliśmy wczoraj dzieciakom pod choinkę 4 gry: dziabnij pirata, gryzacy piec, oskub kurczaka i coś z serem :-P
Dostałam też smsa, że z paczkomatu mogę już odebrać transformersy, dla Nikoli jest lalka w bagażniku i kupiliśmy też ogrodniczki dla Niksona w Tesco, a dla Tymka spodnie sztruksowe.
Do buta kupimy im w Pepco jakieś *******ki.
W Tesco wzięłam też dla Lilki 5pak body i 3pak pajacy :-)

Kupiliśmy też już mięso i ryby na święta więc grubsze zakupy mamy już za sobą.

Ostatnia edycja:
No co kraj to obyczaj. Wiem, że w Szkocji i Szwecji (znajome z wątków moich cór tam rodziły) trzeba się po odejściu zgłosić, jak wsio ok to do domu i czekają na akcję skurczową nawet do 3 dni. Tutaj 12h i wywołują :confused2: Jak ktoś z tym faktem czuje się pewniej to oki :sorry2:

Alecta super, że w zusie poszło gładko... No i gratki zakupów :-D

Jeżyk fana sprawa z tymi słodyczami z pracy :-) jedno z głowy i z portfela mniej :-D

Wybrałam się po worki próżniowe... :wściekła/y: Oczywiście jeden ch* za przeproszeniem.... Chyba w necie kupię :-p

A ja wlasnie znalazlam sprzedawce u ktorego kupie drewniane pudelko dla sis i jej przyszlego meza, pudelko na karty dla mlpdego i serwetki w pilki nozne! Hura bo myslalam ze nie ida mi sie znalezc. Czyli pozostaje zamowic, czekac az przyjda i brac sie za produkcje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry