reklama

Styczeń 2015

Ja powiedziałam mojemu, że chcę kolczyki.
Jakieś zwykłe sztyfty z kamyczkiem nic wymyślnego.
Podejrzewam, że zamknie się w 30 zł.
Za to nie mam za cholerę pomysłu co jemu kupić.
Ze względu na to, że wciąż kompletujemy wyprawkę nie robimy sobie drogich prezentów tylko jakiś symboliczny upominek.

reklama
McPearl, pokaż kartki :tak:. ja też na kilka świąt robiłam kartki. fajna zabawa :tak::tak::tak:

ja widziałam, że w lidlu 13.12. będzie taki tani blender, to sobie może od teściowej zażyczę, bo mi się mój zepsuł i często mi go brakuje.
a od mamy zażyczyłam sobie z rossmanna z tej gazetki co teraz jest taką wielofunkcyjną szczoteczkę elektryczną-do czyszczenia twarzy, masażu, peelingu itp. ;) zobaczymy co to warte, ale opinie ma dobre :-D

Na razie tylko takie mam WP_20141204_001.jpgWP_20141204_004.img.jpg

alecta, może teraz?

Załączniki

• WP_20141204_001.jpg
    WP_20141204_001.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 40
  • WP_20141204_002.jpg
    WP_20141204_002.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 42
  • WP_20141204_004.img.jpg
    WP_20141204_004.img.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
U nas też zawsze na mikołajki do buta się prezenty wkłada, ale oczywiście musi być czysty bo inaczej Mikołaj nie przychodzi :-) Hmm ja to chyba mojemu coś słodkiego po prostu kupię, bo sądzę, że on nie praktykuje mikołajek. W domu rodzinnym na Mikołaja to zazwyczaj właśnie słodkie, albo jakiś niewielki upominek był.

U mnie zawsze w butach ale nie wieszanycn tylko stoja w przedpokoju jak u femme ;-)

Mi ł pewnie nic na mikolajki nie kupi bo nawet chyba nie pamieta a ja chce my kupic kalendarz taki notes do zapisow klientow itp na nowy rok
Na swieta pomyslu nie mam

Sprite ja dostalam w tamtym roku blender z lidla
Jestem mega zadowolona

Mcpearl super! U mnie jakos nie ma tradycji wysylania kartek

Na szczęście z prezentem gwiazdkowym dla mojego nie mam problemu, tylko kwestia zdecydowania się i zamówienia ;-)

Cholera nie było zgagi i znowu się dziś pojawiła, a jeszcze pyszna kolacja do zjedzenia.. :wściekła/y:
Zastanawiam się dlaczego w poradni diabetologicznej zalecają robić ktg raz w tygodniu po 30 tc? Hmm wie któraś z tych słodkich mam? :-)

McPearl, a wyślesz do mnie??? :-)
Jako dziecko dostawałam zawsze paczkę pod poduszkę czyt. przy łóżku. Jakieś *******ki typu słodycze. Odkąd jestem stara nic od nikogo nie dostaje :(((

reklama
McPearl, ja nie cierpię, jak mnie ktoś pyta, co chcę dostać, bo momentalnie pustka w głowie :sorry2: Poza tym zawsze wolę niespodziankę i uważam, że ludzie, którzy są ze sobą powinni wiedzieć i wyczuć, z czego ta druga strona się ucieszy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry