reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny, ale sie rozpisalyscie. Nie nadazam :( Widze ze tu swiateczno- mikolajkiwe szalenstwo trwa. Ja dopuero powoli zaczynam kupowac prezenty na swieta, mikolajkowej tradycji tutaj nie ma.

Prosze o kciuki, jutro mamy odbierac klucze do nowego domu. Mam nadzieje, ze obedxie sie bez zadnych niespodzianek.

reklama
LayDeek, jak mi prześlesz adres to się mogę zastanowić :-D
Nulini, niby każde z nas wymyśliłoby coś samemu, ale czasami warto wiedzieć, że może ktoś czegoś potrzebuje i jest okazja kupić.

A ja jakiś słodyczy mojemu nakłade do buta :-D Ja miałam niby suszarkę dostać , hmm.... niech lepiej sam nie kupuje , wolę z nim jechać i sobie wybrac ;-)'

Ooo Panie moje, zaczęły się u mnie bolące skurcze (w sumie to nie bolą mnie ,ale takie inne już że czuć je a nie że samo napinanie się brzucha ;-) ) Niech macica sobie ćwiczy intensywnie ;-) Koleżanka co jest tydzień dalej odemnie zaraz po nowym roku ma się w szpitalu 'na rodzenie" stawić :-D Tak przekazał mi małż a jemu jej facet - chyba żeby więcej się dowiedzieć musiałabym z nią pogadać ;-)

Indi kciuki :-) Nam rok minął właśnie na nowiutkim mieszkaniu :-)

Indi kciuki zaciskam w takim razie,aby wszystko sprawnie poszło :happy2:&&&&&&&&&&&&

u nas mikołaj też pod poduszką,obok łóżka ewentualnie na parapecie zostawia podarki ;-) o butach nie wiedziałam nawet

U mnie Mikołaj zostawiał prezent pod drzwiami, dzwonił do drzwi i tata wybiegał pierwszy, że słyszał go jak wiał na dół po schodach:-D kiedyś jak były modne takie kotary z patyczków na przedpokoju, to tata zapomniał o nich, zadzwonił i narobił rabanu bo wpadł w te patyczki :-D

Ja mam dla męża wielgaśną karmelową czekoladę z Milki (mam nadzieję, że się podzieli, kupowałam trochę pod siebie, więc niech sobie jaj nie robi) i kupiłam mu wagę jubilerską, bo często musi coś ważyć i zabiera mi moją z kuchni a ona nie wyłapuje czasami takich małych ciężarów jakie on potrzebuje odmierzyć.
Pod choinkę chcę mu zrobić kubek taki co jak się wleje gorące to dopiero widać zdjęcie, kiedyś miał i ktoś mu w pracy zbił i kamerkę do auta, bo on lubi takie rzeczy, to będzie się cieszył.

Nulini, moja firma szuka na już kierowcy na taki zestaw , 10403513_841030192603583_5506423773448147575_n.jpg piszesz się? :-)

Załączniki

• 10403513_841030192603583_5506423773448147575_n.jpg
    10403513_841030192603583_5506423773448147575_n.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 85
Ja tez trzymam kciuki. U mnie też gdzie przy łóżku zawsze prezenty były, ale raczej w postaci słodyczy, a na gwiazdkę juz takie prezenciochy z prawdziwego zdarzenia. My na mikołajki nie robimy sobie w tym roku prezentów, ale na gwiazdkę na pewno. No chyba, że mała będzie chciała być prezentem i nie zdążymy. Choć mam nadzieje, ze do nowego roku sobie posiedzi. Zobaczymy. Póki co to zastanawiam się nad prezentem dla mojego T.......

U nas Mikołaj zostawia w butach prezenty. Nawet w użyciu jest określenie "dostać coś w buta" i wiadomo, że chodzi o 6 grudzień;-) A tak w ogóle to moi rodzice nie znali tego święta i moja siostra jak była mała wróciła z płaczem z przedszkola, bo u niej nie było Mikołaja. Dopiero wtedy się dowiedzieli o tym zwyczaju:-D

My od teściów dostajemy wieszak na kurtki do przedpokoju. Akurat umówiliśmy się na 50 zł na parę więc się łapiemy w tej kwocie i teściowa sama wymyśliła tylko pokazała nam co chce kupić i czy nam pasuje.

A sobie za to zamawiamy uchwyt do papieru toaletowego:-D Jeszcze mamy dużo takich braków, bo mieszkamy dopiero od kwietnia w nowym mieszkaniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry