reklama

Styczeń 2015

Hm....tak ogórek zielony i pomidory po których mam mega zgage:/ właśnie problem w tym, że nawet to co do nie dawna lubiłam jakoś nie robi na mnie wrażenia będzie u mnie polozna w poniedziałek to jej powiem. A do tego czasu będę jadła po prostu by jesc. Ogólnie apetyt miałam wcześniej taki normalny, bez żadnych rewelacji. Tak jak zwykle, raz tylko miałam zachcianke typu świeza bułeczki z dżemem....a tak poza tym.

reklama
No to ładny klocuś :-)
Ja mam nadzieję, że młody będzie miał główkę w normalnym rozmiarze, a nie 40 cm jak u jednej grudniówki, bo jak to urodzić :-D :-D a jakby nie było główka to największy problem

Megami, aż wyciągnęłam książeczkę młodego, żeby sprawdzić jaki miał obwód glowy i jestem w szoku z powodu tych 40 cm :szok::szok::szok:
młody miał 4500 g, 61 cm, 34 cm obwód głowy, 37 cm obwód klatki piersiowej i był ogromny. a głowa była kosmiczna. to jak ten noworodek z 40cm musiał być duży! o fuck.

McPearl, ja na jedne święta takie spłodziłam ;-): 2011-12-06 12.07.32.jpg
ale wtedy miałam czaaaaass :-D

agulqa, nieźle lekarze jej namieszali...

a ja nawet nie wiem jak ten mikołaj prezenty daje. zawsze coś dostałam, ale chyba nigdy w szczególny sposób. do buta na pewno nie. pod poduszke też nie. także chyba tak sobie luzem jakoś... :-(. na wielkanoc owszem, prezenty były chowane i trzeba było szukać. pod choinkę trzeba było wyjść z pokoju do drugiego i patrzeć na niebo w poszukiwaniu 1 gwiazdki (w tym czasie ktos prezenty szybko pod choinką układał), ale na mikołaja nie, buuuuuu.

Załączniki

• 2011-12-06 12.07.32.jpg
    2011-12-06 12.07.32.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 49
sprite, świetne kartki. Chciałabym mieć więcej sprzętu do wykonywania kartek ale musiałabym za dużo kasy w to włożyć by dla własnego użytku coś takiego produkować raz do roku. Sprzedawać też nie będę bo za dużo ludzi się tym zajmuje...poza tym przecież pewnie wrócę do pracy i tak by nie było czasu.

40 cm to niezła głowa. Mój miał taką wąską raczej. Z kolei syn brata to też, nie dość że okrągła ta głowa to jeszcze duża...a urodził się 4450 i mało brakowało, a by lekarze ukatrupili ich oboje bo właściwie bratowa nadawała się do cesarki.

Na temat główki się nie wypowiadam: u nas 36 cm a do tego rączka przy głowie, równą godzinę lekarz szył masakrę jaką mi córka zrobiła. Jak później któraś z koleżanek mi się żaliła, że 2-3 szwy ma to aż zaniemówiłam. Ja miałam 11!!

reklama
Sprite pięęęękne!!! Sprzedajesz je gdzieś? ;-) Mogłabyś hurtowo takie kartki robić :-)

Agulqa a w Inie rodziła? Gratulacje tak w ogóle dla koleżanki!

My zanim się wprowadziliśmy to już wszystko zrobiliśmy, tak nie lubimy na niedokończone no i jak już swoje no to tym bardziej. Karnisze mamy :-D Firanki i zasłony u małego mam firanki i nie wiem czy zrobić zasłony czy rolety.... W sumie mi się wydaje , że w pomieszczeniu gdzie są zasłony jest tak hmm... cieplej?

Dzisiaj nam przyszła wanienka, stojak(strasznie nieporęczny jak się go złoży :confused2:) i przewijak, na dniach pościel powinna być no i same pierdółki zostały do dokupienia, pewnie zanim z ciuszków wyjdę to już wszystko będzie i pokoik gotowy! Dywanik zostawiamy na styczeń bo nie możemy dojść do porozumienia co do rozmiaru i koloru :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry