reklama

Styczeń 2015

reklama
i znowu Doggi przez Ciebie doszukuję się czegoś u siebie, bo skoro mnie krocze boli, to może moja się też obróciła aaaaaaa. szkoda, że tego nie idzie jakoś podejrzeć domowym sposobem ;-)

Jezyk dalej są :/ ale wkrótce lekarz wiec napewno mi wszystko dokładnie powie, bo on taki jest tłumaczy i sprawdza do bólu.

Sprite oj ja dokładnie wiedziałem kiedy Stachu się obrócił! I juz nie było mowy o wątpliwości! Siedząc w poczekalni wczoraj tak mi die zaczął rzucać, tak bolało i nagle jedno wielkie parcie na pęcherz. Wiedziałam że się obrócił. I to parcie na pęcherz cały czas mnie trzyma i chodzę i siksm jak jeb.nieta :P

Haha dzwoniła tesciowa, na 10.30 mam być. Pan dr osobiście do niej zadzwonił, że wcześniej będzie wolny i mam przyjść, hip hip hura :)

Jadę do esotiq właśnie kupić staniki, koszule i szlafrok do szpitala. Dziś pakuje torbę dla spokojnej głowy :)

Ostatnia edycja:
no niby. tak sobie coś lekarz mruczał pod nosem, że wizyta 18.12., a później w styczniu z usg. ale ja mogę sobie dopłacić te 50 zł i je mieć, tyle że ten lekarz jakiś dziwny pod względem tych usg jest "że po co?" ;-)

To mój lubi usg robić i przez brzuch i dowcipne i sprawdza czy wody się nie sączą. I serduszko i wszystko. A wczoraj ta pi.pa nawet nie chciała sprawdzić tętna dziecka!

Sprite Cie zaskocze a propos Usg, gdyby nie to, że poszłam prywatnie do lekarza, sprawdzić czy z mala ok i czy na pewno to Zoska to ostatnie Usg miałam w 20tc. A jak się obrocila to nawet nie czułam specjalnie, ale polozna tylko pomacala brzuch i juz wiedziała. Krocze i kość lonowa boli mnie już duuugo a mala dopiero od dwóch tygodni do góry nogami;)

Ostatnia edycja:
sprite, no fakt. Kobieta zawsze chciałaby sobie dzidzię obejrzeć. To ja k za dawnych czasów jest ten lekarz jak usg nie było.

Co raz gorzej mi wsiąść i wysiąść z auta, przekręcić się w łóżku. Co ruch to skurcz...byle do stycznia, byle do stycznia, tylko nie grudzień :-p

reklama
Doggi a to się upominam :-) Jakby Ci się do końca tygodnia udało, to byłoby super.

Mój mały to wczoraj niby główką w dół, ale czy tak został to ciężko stwierdzić mam wrażenie, że jakoś krzywo się układa. :-) Ja to lubię jak mi główką jeździł z prawej strony, to mogłam go sobie pogłaskać chociaż ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry