reklama

Styczeń 2015

Dagi no u nas w görlitz juz jarmark świąteczny, uwielbiam go! Tyle pyszności tam jest wtedy :D

Ja robie juz teraz wszystko i pakujemy słoiki bo jakby potem mi się nie chciało to by była lipa :P a tak pierogi z kapustą i grzybami są juz gotowe, bigos prawie gotowy, musi się podusic trochę, i później barszcz robie ;) i z głowy :D chociaż ten bigos mnie woła i woła wiec może mu być ciężko żeby wytrzymać :P

reklama
U nas już też jest od chyba połowy listopada, ale jakoś nie było okazji. A jutro na spokojnie. Ja właśnie nie robie zbyt dużo na święta bo my tylko we dwójkę dopiero w 1 dzień świąt idziemy do znajomych. Krokiety mam zrobione. Jedynie co to właśnie bigos i pierogi. Barszcz będę robiła jakoś nie dlugo przed wigilia, a tak to T będzie mi pomagał niech nie myśli, że urlop jest tylko po to żeby odpoczywać....a co;) ja też jak siedzę w domu to nie patrzę cały czas na tv :) poza tym on to ma tendencję do nic nie robienia. Ogólnie len z niego....jedynie co to śmieci wynosi i kubly wystawia przed dom w dniu wywozu.....

Mój za to ma wiecznie misję sprzątanie... Co bywa irytujące strasznie :P bo chata świeżo posprzątana a ten łazi i. Szuka co jeszcze, a jak nie ma czego sprzątać w domu to idzie sprzątać piwnice... Ech jakby tak szybko mu szlo prxykrecanie karnisza :P ale o to miesiąc się prosiłam bo ciągle miał coś ważniejszego :P

Haha....nieee mój nie ma takich misji. A szkoda. Jak kupiliśmy komode do pokoju malej to wyobraź sobie ze ja skręciłam trzy szuflady on w tym czasie jedna.....dodam że ja też używałam srubokretu. No, ale on zawsze powtarza, że jest stworzony do pracy umysłem a nie rękoma.....Haha ale w wolne będzie miał kilka misji ja mu je zagwarantuje.

Lay, wczoraj koleżanka mi podesłała ten filmik. Mój mały to ma w dupalu takie zabawy ze mną :-D Ale brzuch mi od niego jeszcze bardzie faluje i się wypina tylko, że gdy biorę telefon żeby nagrać to gacek mały się uspakaja :-D

Sprite Kryśka też fajna ale chciałam Beti w tym roku , skąd Mikołaj o tym wiedział? Nie wiem, bo nawet nic nie mówiłam ;-) Ogólnie to już chyba nasz 5 misiek.

Licja nie pocieszę cię , nic ci nie pomoże (no podchodzę do tego realistycznie). Bio oil nie jest wcale taki wspaniały, sama parafina, lepsza oliwka babydream fur mama z rossmana. Ja mam cały arsenał w domu - olejek musteli, oliwke ta babydream, ollian dla mam, palmersa balsam i masło, elancyl - smaruję się, masuję i co? I tak wyszły mi rozstępy na prawym pośladku i prawym biodrze :dry: Jak skóra jest podatna na rozstępy to nic nie pomoże co jedynie złagodzi... po porodzie mam zamiar się tym zająć.

Ja dzisiaj na obiad kopytka i kapucha , mniam :-) Doggi na święta biogs już robisz? Daj słoiczek :-D

Dagi to ja większość mebli w domu poskręcalam sama bo ten mój ma czas... Ale przynajmniej pokój pomalowal ;)

Mommy a no robie ;) święta niedaleko, a jak w 37tc będę tak sprawna jak przy oli to wolę już wcześniej porobić :P

Nooo nawet będąc ostatnion ikei kupiliśmy wkrętarka żeby ułatwić T prace....zobaczymy. Dziś polazilam trochę po sklepqch, kupilam sobie na Mikołaja śliczny szalik i rękawiczki. Ależ mnie ludzie denerwują..... Młoda ma właśnie czkawke i kurde wczoraj czułam jak zwykle od kilku dni na dole nisko a dziś nad pepkiem.....

Ja coś nie mogę się zabrać za robienie bigosu i całej spółki.... Pierwszy raz będę w tym roku sama robić... Chciałam kapuche podgrzać, wołowine podsmażyć, kiełbasę , wrzucic do kapuchy i nie wiem czym doprawić? Kupiłam gotową przyprawę do bigosu :-D

Hej hej :-)
My spontanicznie do Gdańska pojechaliśmy po okulary i przy okazji poszwedac się po galeriach :-D w rosmanie fajne promocje ;-) w ogóle wszędzie tylko kuszą promocjami :-D

Nadrobilam was ale w sumie nie mam co odpisywać :-D wszystko zostało napisane :-P

reklama
Co do rozstepow to ja na brzuchu nke mam jeszcae za to na posladkach tak
Co mnie dziwi bo dupa az tak nke utyla i nie rozrosla sie jak brzuch :-P

Teraz na rozstepy mam z babydream chyba z rossmana, ktlras z was polecala kiedys na zakupowym
Smaruje ske jak mi ske przypomni:-P

Alecta ja tez nie chce z wanny rezygnowac, cale zycie mialam prysznic i o wannie marzylam
Po prosti teraz mi duzo latwiej i wygodniej pod prysznicem.

Oooo wlasnie skurcz mnie zlapal

Doggi rozumiem ze sama siebie dusisz cyckami :-D

Kurde my mamy taki balagan ze szok
Ja nie mam sily wstac i ogarniac i co gorsza nie mam sily gadac do ł by on to zrobil
Leze i zdycham

A ja na swieta robiw NIC
no moze upieke pierniczki z przepisu doggi, ale nie obiecuje :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry